Edimax Technology Europe sluit distributieovereenkomst met Gistron


Samenwerking met Gistron is de eerste stap in de uitbreiding van het partnernetwerk in de Benelux

BEST, 20090420 -- Edimax Technology (TSEC:3047), vooraanstaand leverancier van netwerk- en connectiviteitsoplossingen heeft een distributieovereenkomst gesloten met Gistron BV., distributeur van computergerelateerde producten en oplossingen. Volgens deze nieuwe samenwerking zal Gistron het complete productportfolio van Edimax distribueren binnen het Nederlandse dealerkanaal. Hierbij richt de distributeur zich vooral op dealers en resellers die actief zijn in de zakelijke markt. Voor Edimax betekent de nieuwe samenwerking een belangrijke stap in het uitbouwen van zijn aanwezigheid op de Nederlandse markt.

"Edimax heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een belangrijke speler in de netwerkmarkt en we zien het productportfolio van Edimax als een perfecte aanvulling op ons huidige netwerkassortiment", zei Tom van Eeuwijk, inkoopmanager bij Gistron." We zijn zeer verheugd dat we met deze nieuwe samenwerking ons productaanbod nog verder kunnen diversifiëren voor onze klanten".

"Ons streven voor 2009 is het creëren van een solide en uitgebreid partnernetwerk in de Benelux markt", zegt Gerard de Deppo, salesmanager Benelux bij Edimax Technology Europe BV. "We zijn ervan overtuigd dat we in Gistron een betrouwbare samenwerkingspartner hebben gevonden die ons kan helpen met het vergroten van onze naamsbekendheid en het penetreren van de Nederlandse markt."

Edimax technology Europe BV





Ingezonden persbericht