Twee nieuwe SAP partnerships voor Magma IT Solutions


GELEEN, 20090420 -- Tijdens het jaarlijkse congres van de Vereniging Nederlandse SAP Gebruikers (VNSG) in Maastricht reikte SAP Nederland twee nieuwe partnerships uit aan Magma IT Solutions. De succesvolle dienstverlener is daarmee naast SAP Expertise Partner HCM nu ook erkend specialist voor de gezondheidszorg en voor de outsourcing van bedrijfsprocessen.

De gedemonstreerde kennis van de bedrijfsvoering in ziekenhuizen, jarenlange SAP ervaring en kwalitatieve werkwijze waren redenen om Magma te benoemen tot SAP Expertise Partner Healthcare. De expertise in bedrijfsprocessen en een groot track record in SAP HR outsourcing leverden het Business Process Outsourcing (BPO) partnership op.

Expertise in Healthcare

Met een speciale business unit Healthcare timmert Magma met succes aan de weg in de zorgsector. Afgelopen januari rondde Magma de eerste SAP ERP implementatiefase op tijd en binnen budget af in het azM, als eerste academisch ziekenhuis in Nederland. Andere ziekenhuizen die voor Magma kozen zijn het Haga Ziekenhuis, IJsselland Ziekenhuis, Orbis Medisch Zorgconcern en de drie ziekenhuizen van Care4ict.

Jo Bollen, Director Healthcare bij Magma: "Dit partnership is een keurmerk van ons werk, het geeft klanten zekerheid over onze focus en prestaties in hun branche. We zijn erg blij met deze status."

Business Process Outsourcing

Magma is één van de grootste SAP HCM & Payroll implementatieorganisaties in Nederland en voerde projecten uit voor klanten uit zowel de publieke als private sector.
Peter Ouwens, Algemeen Directeur van Magma IT Solutions: "Van klanten kregen wij een toenemende vraag om het leveren van HR BPO dienstverlening. Speciaal binnen HR onderkennen organisaties tegenwoordig de waarde van het uitbesteden van non-core en transactie processen, waardoor zij zich beter op hun kernactiviteiten kunnen concentreren. Ik ben ervan overtuigd dat klanten door dit nieuwe partnership gaan profiteren van een hogere kwaliteit in service, lagere kosten en een verminderd risico, verbonden aan BPO toepassing, transitie en operatie."

====

Over Magma IT Solutions

Sinds de oprichting in 1997 specialiseert Magma IT Solutions zich in het ontwerpen en implementeren van SAP oplossingen: Human Capital Management, Business Information, Financials en Logistics. Met 120 SAP consultants, een eigen servicecentrum en ontwikkelafdeling is Magma SAP Expertise Partner Healthcare, SAP Expertise Partner Human Capital Management en SAP Business Process Outsourcing Partner. Magma heeft vestigingen in Geleen, Den Bosch, Capelle aan den IJssel en Apeldoorn.

Magma IT Solutions





Ingezonden persbericht