Keurmerk Financiële Dienstverlening voor Dealer Totaal Concept


Dealer Totaal Concept BV in IJsselstein heeft op 16 april 2009 als eerste financieringsspecialist het certificaat van het Keurmerk Financiële Dienstverlening ontvangen

IJSSELSTEIN, 20090420 -- Het Keurmerk Financiële Dienstverlening is het bewijs van de kwaliteit van een financieel dienstverlener. Het betekent dat het kantoor aan hoge eisen voldoet. Hogere eisen dan de Wet op het financieel toezicht verplicht, vooral op het gebied van deskundigheid en klanttevredenheid.

Regelmatig worden de Keurmerkkantoren door onafhankelijke deskundigen in opdracht van de Stichting Keurmerk Financiële Dienstverlening (SKFD) bezocht en wordt beoordeeld of het bedrijf voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen. Aan de hand van dergelijke bezoeken kunnen ook afspraken worden gemaakt over het doorvoeren van verbeteringen, waardoor de klant steeds beter bediend kan worden.

"Wij vinden het erg belangrijk dat ons kantoor toestemming heeft gekregen om het Keurmerk te voeren. Op deze manier zie je bevestigd, wat je elke dag nastreeft voor je klanten: integer, betrouwbaar en onafhankelijk advies". Aldus de trotse eigenaren Nieko van Es en Raymond Alflen.

DTC is een gevolmachtigd intermediair die landelijk actief opereert binnen de automotive branche. Door een jarenlange ervaring en samenwerking met meer dan 15 verschillende banken, verzorgen zij met groot succes de financierings- en verzekeringsaanvragen voor vele merkdealers en universele autobedrijven.

Dealer Totaal Concept heeft diverse handelsnamen waaronder zij opereert in de markt.
- Dealer Totaal Concept
- Leenburo.nl
- Directenzekerlenen.nl
- Autoboulevard.nl
- Trader Financial Services
- DESA Finance

Dealer Totaal Concept





Ingezonden persbericht