Het loop storm op Lichtgevendeshirts.nl


TILBURG, 20090420 -- Enkele dagen geleden lanceerden twee enthousiaste studenten de website Lichtgevendeshirts.nl, die op deze website lichtgevende T-shirts aanbieden die reageren op muziek. Sinds de lancering van de website enkele dagen geleden, loopt het storm op deze website en hebben de twee studenten hun handen vol aan het afhandelen van de bestellingen.

Equalizer licht shirtHet idee voor het oprichten van deze website is bij de twee jonge ondernemers ontstaan, nadat zij een dergelijk shirt droegen op verschillende festivals en feestjes, waar zij vele leuke reacties op kregen door andere festival- en feestgangers. De jonge ondernemers aarzelden geen minuut en besloten gelijk actie te ondernemen en lanceerde de website lichtgevendeshirts.nl om hier verschillende modellen lichtgevende T-shirts op aan te bieden. Op deze website bieden zij unieke modellen aan die nog niet in Nederland worden aangeboden en die reageren op muziek.

Sinds de lancering van de website wordt de website overspoeld door bezoekers die op zoek zijn naar een dergelijk T-shirt en hebben de jonge ondernemers het druk met het beantwoorden van e-mails en het verwerken van alle orders.

Om potentiële klanten optimaal te kunnen bedienen zal het assortiment steeds verder worden uitgebreid met nieuwe modellen lichtgevende T-shirts. Op deze manier hopen deze jonge ondernemers aankomende festival- en feestgangers te kunnen blijven voorzien van verschillende leuke shirts die naar alle waarschijnlijkheid de nieuwe hype zullen worden onder dit publiek.

Lichtgevendeshirts.nl