Amsterdam RAI

Hoogwaardige service voor exposanten en bezoekers AutovakRai 2009

Nieuwe opzet zorgt voor hoge Return-on-Investment

23 apr 2008

Tijdens AutovakRAI, van 20 tot en met 23 april 2009, biedt de organisatie extra service voor zowel exposanten als bezoekers. Zo is catering van hoge kwaliteit standaard beschikbaar en worden bezoekers én exposanten uitgenodigd om deel te nemen aan seminars en interactieve workshops in het Technisch Theater. Nieuw is de ongesegmenteerde indeling van de beurs.

De 22e editie van AutovakRAI is de meest complete automotive vakbeurs van Nederland. Alle marktsegmenten zijn onder één dak vertegenwoordigd, van accessoires tot hefbruggen, van plansystemen voor de werkplaats tot complete autowasinstallaties. Voor het eerst bij AutovakRAI maakt catering standaard deel uit van een all-in serviceconcept voor exposanten.

Vrije locatiekeuze
Een ingrijpende verandering ten opzichte van eerdere edities van AutovakRAI, is dat exposanten nu vrij zijn in hun locatiekeuze. Hierdoor ontstaat een ongesegmenteerde opzet van de beursvloer; de verschillende branches zijn voortaan niet gegroepeerd aanwezig, maar bewust verspreid over de hallen. Dit zorgt voor een aantrekkelijker aanbod voor de bezoekers; zij die uitsluitend in specifieke onderdelen van het beursaanbod geïnteresseerd zijn, zullen zich meer verspreid over de beursvloer bewegen en vanzelf ook met andere branches in aanraking komen.

Standaard catering op niveau
Een belangrijk onderdeel van het all-in serviceconcept, is de standaard catering voor exposanten. Dit betekent dat zij de bezoekers van hun stands op elk moment van de dag een hapje en een drankje kunnen serveren. RAI Catering heeft een kwalitatief hoogstaand menu samengesteld, dat ruimschoots in de gewenste consumpties voorziet. Deze belangrijke nieuwe service zal leiden tot extra aanloop van bezoekers op de stands.

Beleving, techniek en kennisoverdracht
AutovakRAI 2009 staat in het teken van beleving, techniek en hoogwaardige kennisoverdracht. AutovakRAI heeft een uniek Technisch Theater, waarin zowel exposanten als bezoekers hun technische kennis nog verder kunnen vergroten. Er zijn interactieve workshops en technische seminars, die er mede toe zullen bijdragen dat een kwalitatief zeer hoogstaand publiek de beurs zal bezoeken.

Over AutovakRAI
AutovakRAI is dé nationale vakbeurs voor de automotive branche. In een innovatieve, dynamische en state-of-the-art omgeving kunnen standhouders en bezoekers in een prettige sfeer zaken doen. Van maandag 20 tot en met donderdag 23 april 2009 van 11.00 tot 22.00 uur, staat het Europacomplex van Amsterdam RAI volledig in het teken van het beste en mooiste wat de automotive branche te bieden en te vragen heeft. De nieuwe opzet van AutovakRAI zorgt ervoor dat deelnemers nog meer rendement uit hun deelname kunnen halen.


*