Ingezonden persbericht

CENTRIC ITV SOLUTIONS LIVE VANAF BEURSVLOER OVERHEID & ICT

Gouda, 20 April 2009 - Centric iTV Solutions gaat live-uitzendingen verzorgen vanaf de beursvloer tijdens Overheid & ICT in de Jaarbeurs Utrecht. Van dinsdag 21 april tot en met donderdag 23 april zijn de bezoekers dagelijks getuige van een achttal live-interviews met spraakmakende gasten.

De interviews vinden plaats op de stand van Centric iTV Solutions (C.105). Hiervoor hebben niet alleen spraakmakende gasten uit de overheidsbranche, maar ook enkele medewerkers van gemeenten, businesspartners en Centric hun medewerking toegezegd. Zo vertelt projectleider Midoffice, Magda Klomp, over de digitale dienstverlening binnen de gemeente Veghel. Gaat senior beleidsmedewerker Hans Harskamp in op de inzet van interactieve tv in de wachtruimte van de gemeente Woerden. Geeft projectleider Joop Wijnhoff de bezoekers een kijkje in de keuken van een omvangrijk automatiseringsproject op Bonaire. En laat oprichter Gerard Sanderink van Centric zijn licht laten schijnen over de economische crisis.

De interviewsessies zijn rechtstreeks te volgen via grote schermen en via internet (www.itvgemeente.nl). Ook beleven de bezoekers op de nabijgelegen stand van Centric (C.100) hoe live-uitzendingen worden gemaakt.



Ingezonden persbericht