Ingezonden persbericht

GROEN ONDERNEMEN CENTRAAL OP STAND CENTRIC

Gouda, 20 April 2009 - Groen ondernemen is sterk verankerd binnen de ondernemingsvisie van Centric. Tijdens de beurs voor Overheid & ICT, van dinsdag 21 tot en met donderdag 23 april, in de Jaarbeurs Utrecht is deze visie ook doorvertaald naar de stand van Centric (hal 1, C.100).

In de eerste plaats is de stand van vorig jaar compleet gerecycled, waardoor afval en het gebruik van nieuwe grondstoffen tot een minimum beperkt zijn.

Daarnaast bestaat de verlichting op de stand voor 90 procent uit LED-lampen en is het drukwerk aanzienlijk beperkt door het digitaal verzenden van bijvoorbeeld productdocumentatie of flyers.

Voor het digitaal aanbieden van drukwerk maakt Centric gebruik van Microsoft Surface technologie met bijbehorende tafels. Deze technologie is het begin van een geheel nieuw type hardware waaraan Microsoft vier jaar heeft gewerkt. Centric beschikt in Nederland als eerste softwareontwikkelaar over een aantal Surface-tafels. Deze tafels kunnen objecten herkennen, zoals mobiele telefoons, identificatiekaarten en creditcards, waardoor er snel interactie met de bezoeker opgezet kan worden.