© 2009 ECORYS Nederland BV
Workshop wijkmarketing voor een succesvolle wijk

19 maart 2009 - Speciaal voor woningcorporaties, ontwikkelaars en overheden die werken aan succesvolle wijken organiseert ECORYS Rutten Communicatieadvies samen met woningcorporatie Parteon de workshop `Wijkmarketing in herstructureringswijken'. De eerste workshop is op dinsdag 21 april in Utrecht en kost slechts EUR 75,- per deelnemer.

Voor de succesvolle herstructurering van een wijk is wijkmarketing een belangrijk instrument. Goede wijkmarketing helpt bij het aantrekken van nieuwe bewoners en het verkrijgen van draagvlak bij de huidige bewoners voor de herstructureringsplannen. Maar wat is wijkmarketing precies, wanneer zet je wijkmarketing in en hoe organiseer je wijkmarketing? De workshop geeft antwoord op deze vragen. Theorie en praktijk worden met elkaar verbonden aan de hand van de case Rosmolenwijk in Zaandam. In de workshop leert u hoe de positionering van de wijk en de bijbehorende marketingcommunicatie tot stand komt. foto wijk

Voorlopig programma

13.15 Ontvangst
13.30 Korte kennismaking
13.45 Gebiedsmarketing: Korte inleiding
14.00 Case: Rosmolenwijk (Zaandam)
16.30 Hoe te komen van een positionering tot de marketingcommunicatie
17.00 Parteon over samenwerking, problemen, interne afstemming, valkuilen
17.30 Borrel met hapje en drankje

U kunt zich voor de workshop aanmelden via Dit e-mailadres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken of telefonisch op 020 626 93 53. De workshop wordt gehouden in Utrecht. De kosten voor de workshop bedragen EUR 75,-. Het maximaal aantal deelnemers is 15 personen. Bij extra belangstelling worden extra workshops gepland.

ECORYS: al 80 jaar bijzondere kwaliteit en persoonlijke service

ECORYS biedt onderzoek en advies van bijzondere kwaliteit. Onze op maat gesneden oplossingen zijn gebaseerd op gedegen onderzoek en brede, actuele marktkennis. Hierdoor plaatsen wij uitdagingen in de juiste context en bieden wij treffende totaaloplossingen. Onze service is persoonlijk. De professionals van ECORYS denken op een betrokken wijze met onze klanten mee over de juiste oplossing voor hun vraag. Zo geven wij invulling aan sound analysis, inspiring ideas.

80-jaar vignet 2009 is een bijzonder jaar voor ECORYS, waarin wij met trots ons 80-jarig bestaan vieren. Hiermee is ECORYS een van de oudste onderzoeks- en adviesorganisaties in Europa. Meer weten over ECORYS? Klik hier.