ROC Friese Poort

Creaparty 2009
Dinsdag 21 april a.s. organiseert de afdeling Uiterlijke Verzorging van ROC Friese Poort Leeuwarden voor de 10e keer de schoolwedstrijden onder de titel Creaparty 2009. In diverse categorieën zullen deelnemers tegen elkaar uitkomen in wedstrijdverband. Naast kappers- en make-up wedstrijden worden er ook Face Art en Nail Art wedstrijden gehouden. Ze worden daarbij beoordeeld door een deskundige jury. De schoolwedstrijd wordt gehouden op de Wilaarderburen 1 in Leeuwarden en duurt van 16.00 tot ca. 22.00 uur. De avond staat in het teken van het thema Royalty.

Wedstrijden
Doel van de schoolwedstrijd is dat deelnemers ervaring opdoen in presentatie- en showtechnieken. Deze elementen worden in het werkveld steeds belangrijker. Bovendien stimuleert de wedstrijd het creatieve denkproces en worden deelnemers getraind te werken in wedstrijdsituaties. Lang haar opsteken, föhnen, make-up en bijpassende kleding worden door de deskundige jury beoordeeld op originaliteit en creativiteit.
Op deze avond zal ook de ROC Friese Poortbokaal worden uitgereikt voor het beste kapperstalent, door deelnemers zelf gekozen. >> Klik hier voor een wedstrijdschema
>> Klik hier voor de wedstrijdeisen

Catwalk: Royal Rinsma Fashion
Op de Catwalk laten deelnemers van de afdeling Uiterlijke Verzorging hun talenten laten zien op het gebied van streetdance en zang. Vanzelfsprekend zijn er kappersdemo's en presenteren deelnemers hun creaties. Daarnaast verzorgen deelnemers een modeshow voor Shoeby Fashion, Jiskefetsje en My Shoe en Danscentrum Ben Gobits geeft ook een demonstratie.

UV markt
Naast de Wedstrijden en het podiumprogramma is er een een uitgebreide Uiterlijke Verzorgingsmarkt. Stands, presentaties, demonstraties en kraampjes, van veel verschillende bedrijven en particulieren zijn verzameld op een gezellige markt met van alles op het gebied van lichaams- haar- en voetverzorging, kleding, sieraden. De 10e editie van de schoolwedstrijden van ROC Friese Poort wordt mede mogelijk gemaakt door: Rinsma Fashion, KOC Nederland, Goldwell, Fa Mikos, Florale, Make-Up Studio.
>> Klik hier voor een overzicht van standhouders