Gemeente Zijpe


2009-04-15 Uitnodiging bijeenkomsten versterking Hondsbossche en Pettemer Zeewering
logo Hooheemraadschap breedte.jpg

Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier en de Provincie Noord-Holland zijn in 2008 gestart met het opstellen van de milieueffectrapportage voor de versterking van de Hondsbossche en Pettemer Zeewering. Hierin hebben zij de effecten van de vier versterkingsalternatieven onderzocht.

Inmiddels zijn ten behoeve van het project de effecten in beeld gebracht. Zij zijn nu in de fase gekomen van de keuze voor het voorkeursalternatief. Hiermee wordt de onderzoeksperiode afgerond. Zij willen u graag hierover informeren, het proces verder toelichten en uw mening horen.

Daarom nodigen zij u uit voor één van de twee meningspeilbijeenkomsten op 21 of 23 april 2009 in De Watersnip, Pettemerweg 4 te Petten. De zaal is vanaf 19.00 uur open, de bijeenkomst start om 19.30 uur. Tijdens deze avonden informeren zij u over de belangrijkste effecten en de weging hiervan. Ook zullen ze toelichten hoe de keuze voor het voorkeursalternatief wordt gemaakt. Ze zijn daarbij ook benieuwd naar uw mening en daarom is er aansluitend de gelegenheid om in kleinere groepen van gedachten te wisselen over wat er eerder op de avond is gepresenteerd. De bijeenkomst is rond 22.30 uur afgelopen.

Op beide avonden wordt dezelfde informatie gegeven. U hoeft zich dus maar voor één bijeenkomst op te geven.

Meer informatie en aanmelden

Voor meer informatie over de bijeenkomsten en als u zich wilt opgeven, kunt u contact opnemen met Jolande Stijnman, projectassistente bij het hoogheemraadschap, telefoonnummer 0299-391486 of j.stijnman@hhnk.nl.