Gemeente Ede

nummer 64 / Ede, 16 april 2009

dinsdagavond 21 april gespreksavond
Burgemeester en wethouders bezoeken Bennekom

Het college van Ede brengt op dinsdag 21 april 2009 een werkbezoek aan Bennekom.
's Middags fietst het college door Bennekom. Daar bezoeken zij o.a. het Van Slootenplein met het beeld van Setola, het Paramedisch centrum en diverse locaties in het centrum.
's Avonds zijn de bewoners welkom op de gespreksavond in 't Kerkheem in Bennekom. De gespreksavond wordt georganiseerd door de Dorpsraad Bennekom en begint om 20.00 uur.

De leden van het college en ambtenaren bezoeken eerst het centrum van Bennekom. Vanaf 't Kerkheem fietsen zij via het van Slootenplein naar het Opella-terrein. Vandaar gaan zij verder naar de Groene Wig bij de A12. Daarna gaat de tocht via de van Balverenweg naar het Paramedisch centrum aan de Molenstraat.
De fietstocht eindigt bij de AH.

Gespreksavond
Voor de gespreksavond heeft het bestuur van de Dorpsraad Bennekom vooral aandacht gevraagd voor de ontsluiting van Ede-Oost, de brede school en het medisch centrum. Vanuit hun eigen portefeuille geven de leden van het college een toelichting: wat is belangrijk voor Bennekom.

Informeel gesprek
In het tweede deel van de avond kunnen belangstellende bezoekers een informeel gesprek voeren met burgemeester Cees van der Knaap en de wethouders Wilke Dekker, Peter van 't Hoog, Evert van Milligen, Simon van de Pol en Roel Kremers. Ook de gebiedsagenten en enkele projectleiders zijn aanwezig om tijdens de inloopbijeenkomst zoveel mogelijk vragen te beantwoorden.

De zaal van 't Kerkheem aan de Kerkhoflaan 34 gaat om 19.30 uur open. De bijeenkomst duurt tot ongeveer 22.15 uur.

---