RTL Group

Halve finales KNVB Beker live bij RTL 7

Nu in de Eredivisie al een kampioen is gekroond, is er nog één grote prijs te vergeven dit voetbalseizoen: de KNVB Beker, ook wel 'de kortste weg naar Europees voetbal' genoemd. De halve finales van dit toernooi zijn op dinsdag 21 en woensdag 22 april live te volgen bij RTL 7

Met de laatste vier clubs die nog in de race zijn, zijn alle windstreken in Nederland vertegenwoordigd: sc Heerenveen/Noord, FC Twente/Oost, NAC Breda/Zuid en FC Volendam/West. De eerste drie komen 'uit het linker rijtje' van de Eredivisie, terwijl FC Volendam nog tegen degradatie vecht. Zien we de sympathieke underdog op zondag 17 mei in de finale en wellicht later op een Europees podium terug?

Op de eerste speeldag reist NAC af naar Enschede voor een treffen met FC Twente. De tweede beslissing valt in Volendam, waar de Friezen moeten aantreden tegen de locale helden.

De presentatie van beide uitzendingen is in handen van Humberto Tan en Leo Driessen doet het commentaar bij allebei de wedstrijden. Marcel Maijer is bij beide wedstrijden aan het veld voor de interviews. Rene Eijkelkamp is analyticus bij FC Twente - NAC Breda en Wim Jonk doet dit bij FC Volendam - sc Heerenveen.

Uitzending: RTL 7

-Dinsdag 21 april vanaf 20.30 uur FC Twente - NAC Breda.
-Woensdag 22 april vanaf 20.30 uur FC Volendam - sc Heerenveen.
---

Noot aan de redactie: Voor meer informatie en/of interviews kunt u contact opnemen met Jaap Paulsen, RTL Nederland, via tel: 035 6718879 of jaap.paulsen@rtl.nl.