Politie Hollands Midden

Datum: 21 april 2009

Leiderdorp Motorrijder breekt been Een 28 jarige man uit Leiden heeft maandag 20 april rond 20.35 uur zijn been gebroken toen hij met zijn motor op de Statendaalder ten val kwam. Hij werd overgebracht naar het Rijnland Ziekenhuis.

Alphen a/d Rijn Fietser raakt gewond Een 50 jarige vrouw uit Alphen aan den Rijn is maandag 20 april rond 16.00 uur gewond geraakt toen zij met haar fiets op de kruising Euromarkt met de Laan der Continenten een aanrijding had met een 27 jarige automobilist uit Den Haag. De vrouw verleende aan hem geen voorrang. Met een hoofdwond werd zij overgebracht naar het Rijnland Ziekenhuis in Leiderdorp.

Gouda Scooterrijder raakt gewond Een 39 jarige scooterrijder uit Gouda is maandag 20 april rond 14.50 uur gewond geraakt bij een aanrijding die hij had op de kruising Margrietplein met de Rotterdamseweg met een auto die bestuurd werd door een 50 jarige vrouw uit Gouda. Dit gebeurde bij het afslaan van de auto en het vermoedelijk negeren van het rode licht op het brom/fietspad waarover de scooterrijder reed. De politie doet hier nader onderzoek naar. Het slachtoffer werd met gebroken ribben en ingeklapte long overgebracht naar het Groene Hart Ziekenhuis.

Gouda Verdachten auto-inbraak aangehouden De politie heeft dinsdag 21 april rond 05.50 uur op de Plaswijckweg twee mannen uit Den Haag van 17 en 43 jaar aangehouden. Tegen de twee zijn verdenkingen dat zij eerder die nacht hadden ingebroken in een op de Heemskerkstraat geparkeerde auto. Dit werd rond 01.40 uur opgemerkt door een getuige die onmiddellijk 112 belde. De politie arresteerde de twee later in de nacht. De politie is nog op zoek naar de auto van de twee verdachten. Deze rode Ford scorpio met Pools kenteken hebben zij vermoedelijk in de wijk Bloemendaal / Plaswijck achtergelaten. De politie heeft bij het zoeken de hulp ingeroepen van burgers die zijn aangesloten bij Burgernet.

Stolwijk Aangehouden voor openbare schennispleging De politie heeft maandag 20 april rond 17.45 uur een 51 jarige man uit Berkenwoude aangehouden. Tegen hem zijn verdenkingen dat hij zich schuldig had gemaakt aan openbare schennispleging in het parkje aan de Karekietstraat. Een vrouw die met haar dochter daar een hond liep uit te laten was er ongewild getuige van dat de man met zelfbevrediging bezig was. De verdachte ontkent dat. Hij is na zijn verhoor weer in vrijheid gesteld. De politie doet nog verder onderzoek en maakt proces-verbaal op.

------------------------------------------------- einde berichten -----------------------------------------------