Gemeente Middelburg

Â

Kleine podium Markt

11.00 uur : felicitatietoespraak van burgemeester Koos Schouwenaar 11.55 uur : aubade met medewerking van Middelburgs muziekkorps 12.00 â 14.00 uur : kinderspelen verzorgd door de scouting 12.00 â 14.30 uur : muziekoptreden van het Middelburgs muziekkorps â Onda en
Humoresk.

Grote podium Markt

15.00 uur : Aanvang van het middagprogramma
Met de Studio 100 televisieband (de radio bem bem band). Met als gast Nienke, een van de hoofdrolspeelsters in het huis van Anubis: één van de meest populaire tvseries op dit moment. En een optreden van Kabouter Klus, bekend van de avonturen van kabouter Plop. Met als afsluiting een uitgebreide meet and greet met kabouter Klus.

17.00 â 18.45 uur : Optreden van de feestband Plork en De Aannemer.

19.30 â 20.30 uur : Optreden van een van de grootste muziek beloftes van Zeeland de
hobbyisten, winnaars van de publieksprijs en de juryprijs van de Zeeuwse Belofte 2007. De Hobbyisten spelen nummers van hun eerste cd Eerst Kruipen Dan Lopen onder begeleiding van JB Meijers (gitarist van De Dijk).

21.00 â 23.45 uur : Het Groot Showorkest De Heverband uit België. Dit 40-koppig
tellende orkest zal een breed divers repertoire ten gehore brengen, met
nummers van onder andere Joe Cocker, Elvis, Dire Straits, Frans Bouwer en Andre Rieu. In de pauze (rond 22.00 uur) een optreden van The Dutch Cher. Zangeres Ingrid Striek kruipt op verbluffende wijze in de huid van Cher en laat het publiek met de live gezongen nummers geloven dat je echt naar Cher luistert.

En in het tweede gedeelte van het optreden van de Heverband. Een primeur voor Nederland. Het internationaal ABBA-tribute van vier zangeressen en een zanger uit Nederland, België en Duitsland verzorgen een spectaculair optreden. Zij waren met dit internationale ABBA-tribute project enorm succesvol in Italië, Denemarken, Duitsland en Frankrijk. Nu dus voor het eerst in Nederland, met de primeur voor Middelburg.

Als finale een optreden van The Dutch Cher en de ABBA dames met het groot Showorkest de Heverband.

Gemeente Middelburg | Kanaalweg 3 | 4337 PA Middelburg | 0118 675000 | routebeschrijving | openingstijden | info@middelburg.nl