Politie Gelderland-Zuid

Tankstation overvallen

Vuren, 21-04-2009 o Maandagavond omstreeks 18.30 uur is een tankstation aan de Zeiving in Vuren overvallen. Bij de overval raakte niemand gewond. De drie overvallers wisten te ontkomen.

De overvallers waren met een auto, een rode Golf, het terrein opgereden. De bestuurder bleef in de auto wachten. De andere twee mannen gingen het kantoor binnen van het tankstation en eisten daar geld van de 52-jarige vrouw uit Vuren die achter de kassa stond. De overvallers dreigden de vrouw met op vuurwapen gelijkende voorwerpen en waren beiden in het donker gekleed. Ook droegen zij bivakmutsen. Over de buit is niets bekend. De overvallers stapten in de gereedstaande auto en reden weg in de richting van Leerdam. Even later werd de auto zonder de overvallers aangetroffen op de Haarweg in het Lingebos in Vuren. De mogelijkheid bestaat dat de overvallers daar in een andere auto zijn overgestapt.

Getuigenoproep:

De politie onderzoekt de zaak. Daarbij is informatie van getuigen onmisbaar. Heeft u informatie over deze overval? Of heeft u andere informatie die de politie kan helpen? Belt u dan met de Districtsrecherche van Tiel op telefoonnummer 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem op 0800-700. (14)

Laatst gewijzigd 21-04-2009 9:41 | © Regio Gelderland-Zuid |