Gemeente Harenkarspel


Burgemeester Brommet brengt bezoek aan 100-jarige in Waarland
---

Mevrouw Groot-Noordstrand 100 jaar Mevrouw C. Groot-Noordstrand vierde op zondag 19 april 2009 haar honderdste verjaardag. Met dit heugelijke feit werd zij gefeliciteerd door burgemeester Brommet. Hij bezocht haar die dag in het Sabinahof in Waarland.

De jarige mevrouw C. Groot-Noordstrand is geboren en getogen in Waarland. Zij woonde als klein meisje in het Molenhuys gelegen naast de watermolen uit 1571. Later verhuisde het gezin naar de Westkade in Waarland. Op 21 jarige leeftijd is mevrouw Groot-Noordstrand een opleiding als kraamverzorgster begonnen. Tijdens haar huwelijk heeft ze als kraamverzorgster vaak samengewerkt met huisartsen Hageman, Koolhaas en Agterberg. Ze was voorzitter van het Katholieke Vrouwengilde en zong de sterren van de hemel in het kerkkoor.

Sinds 16 februari 1999 woont mevrouw Groot-Noordstrand in het Sabinahof in Waarland.

Ze gaat nog regelmatig naar de gym en de hobby- en handwerkclub waar ze nog actief zit te breien en kaarten maken. Verder leest ze nog dagelijks de krant om alle actualiteiten bij te houden. Het wapen van de gemeente Harenkarspel
Gemeentehuis :
Oostwal 2,
1747 EZ Tuitjenhorn
Postbus 10,
1749 ZG Warmenhuizen
Telefoon 0226-396600