Gemeente Lingewaard


Aan uitgever Lokaal Totaal/ De Telefoongids BV uit Eindhoven is opdracht gegeven voor de gemeentegids 2009-2010. De komende weken worden bedrijven en winkeliers door deze uitgever benaderd voor een advertentie. De nieuwe gemeentegids wordt in september huis-aan-huis verspreid.

Behalve gemeentelijke informatie staat in de gemeentegids een zo compleet mogelijk beeld van verenigingen en instellingen in Lingewaard. Ook is er een plattegrond van elke kern opgenomen met een straatnamenregister. In het telefoongedeelte zijn alleen telefoonnummers opgenomen van bedrijven en instellingen in de gemeente Lingewaard.

Wijzigingen
Verenigingen en instellingen die in de huidige gemeentegids staan, worden door de uitgever de komende weken schriftelijk benaderd. Bestaande gegevens kunnen dan worden gewijzigd. Clubs en instellingen die nog niet in de huidige gemeentegids staan kunnen dit kenbaar maken bij Lokaal Totaal/Gemeentegids, Postbus 77863, 1070 LL Amsterdam.

Achter het telefoondeel van de gemeentegids 2009-2010 staat een reactieformulier dat eveneens gebruikt kan worden voor wijzigingen of aanmeldingen.

Ook kunt u mutaties doorgeven via deze link. In het rechtervenster van de gids staat een aantal links. Kies Wijziging of nieuwe vermelding.