Stichting Internet Domeinregistratie Nederland

SIDN Gouden Sponsor van HAN-KAN Estafette Marathon

21/04/2009

Arnhem, 21 april 2009 - SIDN, de .nl-registry, is dit jaar gouden sponsor van de HAN-KAN Estafette Marathon. Deze marathon wordt door de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen georganiseerd op 10 mei aanstaande. SIDN is het bedrijf dat verantwoordelijk is voor het .nl-domein op het internet en daarmee voor de beschikbaarheid van meer dan 3 miljoen .nl-domeinnamen.

Roelof Meijer, Algemeen Directeur SIDN: "Wij vinden het als bedrijf belangrijk om onze betrokkenheid te tonen bij de regio waarin wij gevestigd zijn. Daarom sponsoren wij elk jaar een aantal initiatieven die hetzij raakvlakken hebben met ons werkterrein, hetzij van lokaal maatschappelijk belang zijn. De HAN-KAN Estafette Marathon biedt ons daarnaast een goede gelegenheid om onze bekendheid als interessante werkgever in de regio te vergroten."

"SIDN is een uniek bedrijf.", vervolgt hij. "Niet veel mensen in de regio weten dat het vierde landendomein ter wereld hier in Arnhem is gevestigd. En SIDN is een kennisintensieve organisatie die altijd op zoek is goede mensen, zoals bijvoorbeeld ICT-specialisten. Zij zorgen ervoor dat de hoogwaardige technologie die wij in huis hebben zodanig wordt ingezet dat de miljoenen .nl-websites en e-mailadressen goed bereikbaar zijn èn blijven."

SIDN nodigt iedereen die geïnteresseerd is uit om op 12 mei aanstaande kennis te komen maken met het bedrijf tijdens de SIDN Experience. Van 17.00 - 19.00 uur staan de deuren van het SIDN pand in Arnhem wijd open. Via presentaties, maar vooral ook via persoonlijke gesprekken met management en medewerkers, kan men ervaren hoe SIDN als werkgever is. Meer informatie en inschrijven op www.werkenbijsidn.nl.