Gemeente Moerdijk


Afsluiting de Meeren, Galgenweg en Zeestraat in Zevenbergen in verband met asfalteren.

De werkzaamheden verlopen zo voorspoedig dat de aannemer, Dura Vermeer, inmiddels zover is dat de tussenlaag en de bovenste laag van het asfalt aangebracht kunnen worden. Het is noodzakelijk dat de te asfalteren werkvakken geheel afgesloten worden voor alle verkeer.
* Maandag 27-04-09; afsluiting de Meeren vanaf Annendal tot Galgenweg
De Meeren is afgesloten vanaf Annendal tot de kruising aan de Galgenweg in verband met het asfalteren van de tussenlaag. De benzinepomp blijft bereikbaar via de rijplatenbaan in de Galgenweg.

* Dinsdag 28-04-09; afsluiting kruising Zeestraat - de Meeren - Galgenweg
De kruising Zeestraat - de Meeren - Galgenweg is afgesloten voor alle verkeer in verband met het asfalteren van de tussenlaag. De woningen aan de Galgenweg 50 t/m 107 en tuincentrum de Floor zijn bereikbaar via de rijplatenbaan bij de benzinepomp.
* Dinsdag 28-04-09; afsluiting de Meeren tussen Keizersweerd en Lindonk
De Meeren tussen Keizersweerd en Lindonk wordt afgesloten voor alle verkeer in verband met het asfalteren van de bovenste laag.
* Woensdag 29-04-09; afsluiting Zeestraat - de Meeren - Galgenweg Het gedeelte vanaf de watertoren aan de Galgenweg, via de kruising Galgenweg - Zeestraat - de Meeren, tot en met Annendal is afgesloten voor alle verkeer in verband met het asfalteren van de bovenste laag.
De bewoners van de Melisblok en Bouwensland kunnen hun straat dan wel bereiken maar moeten rekening houden met ernstige verkeersoverlast. Zij ontvangen nog een brief waarin de bereikbaarheid van hun woningen nader uitgelegd wordt.