Vereniging van Recreatieondernemers Nederland

Van Heemskerk naar Wezuperbrug!

âVan Heemskerk naar Wezeperbrugâ dat is de titel op het t-shirt dat alle leden van het Kabinet inclusief een weekendverblijf in Drenthe door Marketing Drenthe aangeboden krijgen. Aanleiding voor deze ludieke actie is de uitspraak van staatssecretaris Heemskerk om dit jaar vakantie in eigen land te vieren. Deze uitspraak heeft een toeristische ondernemer, Huub Stikkelbroeck van vakantiepark ât Kuierpadtien, in Drenthe geïnspireerd om samen met Marketing Drenthe deze actie op te zetten.

De Provincie Drenthe steunt het initiatief van het kabinet om in eigen land vakantie te vieren. Om dit te stimuleren is er extra geld beschikbaar gesteld. Sinds13 april kan daarom de landelijke campagne om Drenthe te promoten nog sterker neergezet worden. Deze week wordt gestart met de TV commercial op de zenders NL 1, 2 en 3 en RTL. In week 17 en 18 zal Drenthe met een boodschap verschijnen op de reclamemasten langs de A4 (bij Schiphol) en A12 (bij Waddinxveen) waarin duidelijk wordt âWat Drenthe met je doetâ.

De slogan âVan Heemskerk naar Wezeperbrugâ is zorgvuldig gekozen. Naast het gegeven dat hij aansluit bij de uitspraak van staatssecretaris Heemskerk om vakantie te vieren in eigen land, sluit de slogan ook aan bij een van de doelstellingen van Marketing Drenthe. Het promoten van de provincie Drenthe als dè provincie om te wonen, werken en recreëren.

21 april 2009