Stadsdeel Zeeburg


---

Ouder-en-Kindcentrum geopend

21 april 2009
Onder grote belangstelling van bewoners, kinderen en professionals heeft stadsdeelvoorzitter Fatima Elatik op maandag 20 april 2009 het Ouder-en-Kindcentrum Zeeburg geopend.

Foto: De zaal was goed gevuld

Fatima Elatik zei in haar speech dat dit een moment was waar lang naar was uitgekeken. Ze noemde de goede samenwerking met de partners. "Maar we staan niet stil, we gaan uiteindelijk naar een vaste locatie, waar we onder één dak gaan samenwerken met meer partners."

Foto: Fatima Elatik tijdens haar speech

Foto: theatergroep Maranza Theatergroep Maranza speelde herkenbare situaties na uit het leven van ouder en kind. Het publiek, en vooral de vele kinderen, kregen gastrolletjes in de hilarische toneelstukjes. De dochter van stadsdeelwethouder Jan Hoek speelde haar rol met verve!

Foto: meisje

Daarna was het tijd voor een plechtig moment. Fatima Elatik knipte het lint door en stak de sleutel in het slot van het nieuwe gebouw. Toen was het dringen geblazen, want alle aanwezigen popelden om het Ouder-en-Kindcentrum van binnen te bekijken. De kinderen lieten zich intussen vermaken door een clown.

Foto: officiële opening

Foto: Officiële opening

Ook de opvoedambassadeurs waren aanwezig.

Foto: opvoedambassadeur

Het Ouder-en-Kindcentrum: ook voor u! Kom een kijkje nemen en laat u informeren over alle diensten, zoals de speel-o-theek, opvoedcursussen, de kruipclub, gezondheidsdiensten, consultatiebureau en nog veel meer!

Foto: meisje

Locatie

Ouder-en-Kindcentrum
Zeeburgerdijk 708
(achter het Flevohuis)

---