Vereniging van Recreatieondernemers Nederland

RECRON stelt Inspiratieparken van Gastvrij Nederland voor

RECRON heeft tijdens de ANWB Kampeerdagen (18 en 19 april), de Inspiratieparken van Gastvrij Nederland voorgesteld. De Inspiratieparken bieden de vakantieganger net dat ietsje meer voor een onderscheidende en onvergetelijke vakantie in eigen land.

Veel parken hadden zich aangemeld om als Inspiratiepark in aanmerking te komen. Uit de vele aanmeldingen zijn er vijf parken geselecteerd. Deze vijf verschillende parken gaan duidelijk voor één belevingswereld (doelgroep) en worden geleidelijk aan omgetoverd tot vakantieparken die onderscheidend zijn in hun vakantiebeleving en kwaliteit.

De volgende parken zijn geselecteerd:

1. Landal De Vlegge (Overijssel), www.landal.nl/devlegge Vakantie is even rust nemen.
Geen drukte, geen overvol animatieprogramma, maar een verzorgde en weldoende vakantie in een mooie omgeving. Vakantiegangers kunnen lekker hun gang gaan en even niets aan het hoofd hebben. Onderscheidend in rust, ruimte en comfort.


2. Recreatief gastenverblijf De Vier Eiken, te Wapserveen, www.de4eiken.nl
Vakantie is privacy en inspiratie.
Deze karaktervolle groepsaccommodatie onderscheidt zich in inspiratie en ontspanning, ouderwetse gezelligheid, unieke natuur en eeuwenoude cultuur. De rustige en ruimdenkende vakantieganger vindt hier zijn/haar ultieme vakantiebeleving.


3. Vakantiepark Schouwen, te Renesse, www.vakantieparkschouwen.nl Vakantie is lekker vrij zijn, even weg met elkaar. Een gezellige en gastvrije gezinscamping met bruisende animatie voor jong en oud. Een goede en plezierige tijd voor en met het gezin. Onderscheidend in animatie met theateractiviteiten.


4. Elly Oostdijk Recreatie, te Vlissingen, www.recreo.nl Vakantie is nieuwe dingen zien en beleven.
Duiken, surfen, skydiven, kustmarathons of relaxen in een bubbelbad of sauna. Onderscheidend in luxe, creativiteit en exclusiviteit. Ideaal voor de avontuurlijke vakantieganger(s).


5. Vlugtenburg aan Zee, te âs Gravenzande, www.vlugtenburg.nl Vakantie is lekker eten, uitgaan en genieten.
Een uitbundige sfeer, zon, zee, strand en duinen. Een vakantie voor familie, vrienden en kennissen. Onderscheidend in spontaniteit en gezelligheid met een drang naar luxe en sportiviteit.

De ontwikkelingen van deze vijf Inspiratieparken zijn te volgen op www.gastvrijnederland.net of via de websites van de vijf Inspiratieparken.