Ingezonden persbericht


Entertainment, healthcare, gaming en domotica

Op 21 april 2009 wordt het Connected Home / VoIP Event voor de derde keer georganiseerd door Jakajima. Locatie is Expo Center Houten

Keynote sprekers
De keynote sprekers leggen het fundament voor de rest van de dag. GfK geeft een overzicht van de ontwikkelingen in de Connected Home / VoIP markt en in het verlengde daarvan de entertainment markt, en welke invloed dat heeft op het kanaal. Brainport Health Innovation presenteert hoe zij verschillende partijen bij elkaar brengt om e-health diensten op te zetten, en hoe deze markt verder evolueert.

Entertainment en gaming
Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van entertainment en gaming? Microsoft en Philips geven, ieder vanuit hun eigen invalshoek, hun visie op de mogelijkheden en toepassingen van de laatste digitale snufjes. NL Kabel (brancheorganisatie van de kabelbedrijven) toont u welke nieuwe diensten de consument kan verwachten.

Draadloze en bekabelde huisautomatisering / domotica Overal in huis toegang tot informatie en controle over een groot scala aan producten. AVM laat zien wat een draadloze verbinding nu maar zeker ook in de toekomst voor mogelijkheden biedt, en Digacom (onderdeel van BAM) deelt haar visie op het door internet gecontroleerde huis.

Connected Health en wellness
Niet meer hollen naar routinecontroles, maar alleen nog maar dokterscontroles wanneer je lichaam aangeeft dat het dringend is. Met telegeneeskunde beoordelen dokters op afstand de bij u thuis gemonitorde fysieke waarden. Benelux marktleider Fifthplay toont haar visie over zorgdiensten thuis aan de hand van concrete projecten. Consumenten nemen ook zelf meer initiatief om gezond te leven en maken daarbij gebruik van smart devices en internet toepassingen. Inotive Solutions toont haar connected body monitor in de strijd tegen obesitas en hoge bloeddruk, en Virtufit demonstreert zelfs een virtuele sportschool.

Speciaal voor het kanaal komt het thema, kansen voor de distributie, aan bod Alice, de succesvolle internetprovider, verhaalt over zijn succesvolle entree op de Nederlandse markt en de belangrijke rol van marketing in deze. Leertouwer, een van de grootste Domotica installateurs, geeft aan welke mogelijkheden er zijn voor het retail kanaal.

Het Connected Home / VoIP Event 2009 bespreekt bedreigingen en kansen en biedt een realistische kijk op deze snel veranderende wereld. Voor u als professional is dit een niet te missen evenement.

Doelgroep seminar
Buyers en decisionmakers van: Digital home leveranciers, Domotica leveranciers, IT leveranciers, Consumer electronics leveranciers, Distributeurs, Resellers/retailers, Consultants, ISP's, Kabelbedrijven, Telecom operators, Applicatie ontwikkelaars / Systemintegrators, Spelers in de gezondheidszorg, Investeerders/Venture Capital, Contentprovider

Voor meer informatie over het seminarprogramma en inschrijvingen verwijzen wij u naar onze site www.connectedhomeevent.eu.