Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

GRAND HOTEL AMRÂTH AMSTERDAM BENOEMT MET PAUL DINGJAN NIEUWE CHEF-KOK

Amsterdam, 21 april 2009 - Paul Dingjan is april 2009 begonnen als de nieuwe chef-kok van restaurant Seven Seas van Grand Hotel Amrâth in Amsterdam, gevestigd in "Het Scheepvaarthuis". Dingjan, een topvakman met veel ervaring op culinair gebied in Nederland en Frankrijk, werkte hiervoor o.a. als sous-chef bij Brasserie FLO in Amsterdam. Dingjan stuurt als chef-kok de keukenbrigade aan en tilt, met zijn kookkunsten, het niveau van restaurant Seven Seas naar een nóg hoger level.

Vijf sterren
Restaurant Seven Seas met een internationaal/Frans georiënteerde keuken maakt deel uit van het vijfsterren Grand Hotel Amrâth Amsterdam dat gevestigd is in "Het Scheepvaarthuis, aan de Prins Hendrikkade 108. Het voormalige uit 1916 daterende kantoorgebouw van enkele grote rederijen is van historisch belang voor de stad omdat het karakteristiek is voor de Amsterdamse school.

Seven Seas
Restaurant Seven Seas is een sfeervol restaurant met veel marmer, glas-in-lood decoraties en prachtig gedekte tafels. Een excellent decor voor een fijne avond uit. De gerechten van Seven Seas zijn geïnspireerd door de Méditerranée. Voor speciale gelegenheden is er de mogelijkheid om besloten te dineren waarbij de gerechten worden afgestemd op de persoonlijke wensen van de gasten. Ter kennismaking met de nieuwe chef-kok is er in de maand april een speciaal drie gangen menu voor 36,00 euro.

Amrâth Hotels
Ambiance, élégance en raffinement zijn de sleutelwoorden van de 15 hotels van de Amrâth hotelgroep. Deze sterk groeiende Nederlandse keten beschikt met haar karakteristieke vier- en vijfsterrenhotels over 1.200 ruime en comfortabele kamers en biedt met een omzet van 40 miljoen euro werk aan zo'n 450 enthousiaste en servicegerichte medewerkers. Nieuw geopend en spraakmakend is het Grand Hotel Amrâth Amsterdam, gevestigd in het oude Scheepvaarthuis dat krap een jaar na de opening in juni 2007 al een prominente rol speelt in het rijtje van de Amsterdamse tophotels. Alle Amrâth hotels liggen op en beneden de lijn Alkmaar - Nijmegen, met een statutaire vestiging in Maastricht. Amrâth Hotels en het vastgoed is in handen van de familie van Eijl. Zie voor meer informatie www.amrathhotels.com en www.vaneijl.nl.