Ingezonden persbericht


+++ Persbericht +++ Persbericht +++ Persbericht +++

Organice heeft op dinsdag 21 april 2009 een webinar gepland met het thema: " documentbeheer en -distributie in innfrastructuur projecten". Tijdens dit webinar geeft zij infra-bedrijven praktische tips en adviezen om hun documentbeheer en -distributie te verbeteren.

Organice webinar: "documentbeheer en -distributie in infrastructuur projecten"

(QWP Heerlen Wed, 01 Apr 2009 10:17:00 GMT) - Cadac Organice BV, een Microsoft Gold Certified Partner en ontwikkelaar van Organice, een op SharePoint gebaseerde Engineering Document Management oplossing, heeft op dinsdag 21 april 2009 een webinar gepland met het thema: 'documentbeheer en -disttributie in infrastructuur projecten'. Als leverancier van oplossingen voor de bouw en andere project gedreven engineering industriën, ervaart Cadac Organice vaak dat bedrijven worstelen met het creëren van de juiste omstandigheden voor efficiënt documentbeheer en samenwerking met hun project partners. In haar webinar zal Cadac Organice de typische behoefte en uitdagingen in infrastructurele projecten adresseren en infra-bedrijven praktische tips en adviezen geven om hun documentbeheer en -distributie te verbeteren. Eén vann de manieren van de overheid om de huidige economische crisis een impuls te geven is te investeren in infrastructurele projecten. Dat is goed nieuws, maar dit legt ook een zekere druk op infra-bedrijven, omdat van hun nu meer dan anders verwacht wordt dat zij hun projecten tot een financieel succes maken. Eén van de manieren om dit succes af te dwingen is zorg te dragen voor efficient documentbeheer en -distributie, zowel in de interne organisatie als met externe project partners. Het hebben van de juiste en actuele projectinformatie en weten naar wie, wat en wanneer verstuurd is en wie met welke informatie werkt is cruciaal voor een succesvol project. Cadac Organice zal in haar webinar laten zien hoe de Organice Product Suite hier zorg voor kan dragen. Het webinar 'documentbeheer en -distributie in infrastructuur projecten' is gepland op dinsdag 21 april 2009. Het webinar duurt 45 minuten en kent twee sessies: een ochtendsessie om 9 uur en een middagsessie om 4 uur. Om u in te schrijven gaat u naar http://www.organice.com en kiest voor "events". Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Guus Weitzel International Product Marketing Manager - Organice +31 45 400 1010 gweitzel@organice.com Over Organice Organice is een software suite voor engineering document management en document control, en is volledig gebaseerd op Microsoft SharePoint. Organice helpt project georiënteerde bedrijven hun project documentatie te beheren en hun document distributie en verzending te beheersen. Organice is makkelijk in het gebruik en wordt ogenblikkelijk geaccepteerd door alle gebruikers. Organice brengt verbetering aan in het bedrijfsproces en draagt direct bij aan het bedrijfsresultaat van project georiënteerde bedrijven. Voor meer informatie over Organice kijk op http://www.organice.com. Meer informatie over Cadac Group BV
Cadac Group is gespecialiseerd in het bieden van automatiseringsoplossingen voor het creëren, beheren & delen van digitale ontwerpinformatie. Opgericht in 1986 is Cadac Group gegroeid tot een internationale onderneming gevestigd in Europa en de VS. Bij Cadac Group zijn circa 250 consultants werkzaam. Het omzetniveau van Cadac Group bedraagt ultimo 2008 circa 30 miljoen euro. Cadac Group is Autodesk Premier Solution Provider en Microsoft Gold Certified Partner. Naast het leveren van automatiseringsoplossingen is Cadac Group onafhankelijk software ontwikkelaar van de Cadac Organice Productsuite op basis van het Microsoft SharePoint Platform. De Cadac Organice productsuite wordt momenteel door Cadac Group en haar partners zeer succesvol geïmplementeerd bij vooral project georiënteerde organisaties. Cadac Group opereert offensief en pragmatisch, gericht op kansen die klanten in staat stellen hun ontwerpproces en projectcommunicatie te verbeteren.

Vragen over dit persbericht kunt u stellen aan
Dhr. Guus Weitzel
T: 045-4001010
E: gweitzel@organice.com

Bedrijfsgegevens
Cadac Group BV
Nieuw Eyckholt 282
6419 DJ Heerlen
Nederland

T: 045-4001000
F: 045-4001001
E: info@cadac.com