Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Infor toont krachtige oplossingen voor doeltreffend beheer tijdens Industrial Maintenance Nieuwe 'groene' versie van Enterprise Asset Management (EAM) oplossing staat centraal

Barneveld, 7 april 2009 --- Tijdens Industrial Maintenance, de grootste en meest complete onderhoudsbeurs van Europa, toont Infor en zijn Beneluxpartner Quartess de krachtige oplossing voor doeltreffend beheer en onderhoud van bedrijfsmiddelen: Infor EAM (Enterprise Asset Management). Een duurzame versie van EAM zal eveneens gedemonstreerd worden. Industrial Maintenance vindt plaats van 21 tot en met 23 april in Ahoy, Rotterdam. Infor staat in hal 1, standnummer 1217.

Bedrijven staan onder toenemende druk hun financieel resultaat te verbeteren en voor de uitdaging inefficiëntie te voorkomen. Een manier om dat te doen is goed onderhoud van de aanwezige bedrijfsmiddelen.

Met Infor EAM (Enterprise Asset Management) kunnen prestaties van bedrijfsmiddelen worden verhoogd en financiële doelstellingen gerealiseerd. De rapportagefuncties zorgen voor een verbeterde besluitvorming. Tevens helpt Infor EAM de efficiëntie van medewerkers te verhogen, doeltreffende onderhoudsschema's in te voeren en onderhoudsgerelateerde voorraden te verlagen.

Infor richt zich ook op groene oplossingen en helpt organisaties met Infor EAM Asset Sustainability Edition energiekosten te reduceren, koolstofdioxide-uitstoot te verminderen en duurzame doelstellingen te realiseren. Uit metingen van het Amerikaanse Ministerie van Energiezaken en uit andere onderzoekingen blijkt dat fabrieken en productiebedrijven het energiegebruik met 20 procent kunnen terugdringen door programma's die zich toeleggen op energieconsumptie en efficiency. Infor EAM Asset Sustainability Edition integreert het beheersen van energiegebruik en CO2-uitstoot in de dagelijkse praktijk van asset management. Hierdoor kunnen organisaties hun energieconsumptie strategisch aanpakken.

Over Infor
Infor ontwikkelt en koopt functioneel rijke software aan en ondersteunt zijn software met duizenden specialisten en vakmensen. Infor maakt de software beter door middel van voortdurende innovatie, snellere implementatiemogelijkheden, wereldwijde toepassingen en flexibele aanschafmogelijkheden. In de afgelopen jaren is Infor wereldwijd gegroeid tot een van de grootste aanbieders van business software. Kijk voor meer informatie op www.infor.com.



Ingezonden persbericht