Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

René Epping spreker op Business & Sport Meeting

Apeldoorn, 10 april 2009 - René Epping is een van de sprekers tijdens de tweede editie van de Business & Sport Meeting, op 21 april in Omnisport Apeldoorn. Epping (partner/directeur en medeoprichter van reclamebureau Doorrood concept + creatie) geeft tijdens deze open netwerkbijeenkomst voor ondernemers, managers en (sport)bestuurders zijn visie op de invloed van communicatie op (consumenten)gedrag.

Doel van de Business en Sport Meetings is het verbinden van netwerken, het inspireren en enthousiasmeren van de deelnemers en hen praktische handvatten te bieden. Epping staat bekend als een geanimeerd spreker. Hij geeft regelmatig lezingen en weet precies hoe hij wetenschappelijke inzichten toegankelijk moet maken voor een groot publiek. Dat doet hij bijvoorbeeld door talloze praktijkvoorbeelden te gebruiken. Naast Epping zal ook Arko van Brakel spreken. Hij is auteur van het boek 'Iedereen ondernemer' en columnist van Sprout en het Financieele Dagblad.

Doorrood concept + creatie is een onorthodox reclamebureau, zeventien M/V sterk. We zijn gevestigd in Apeldoorn, in de voormalige Zwitsal fabriek. Op die inspirerende plek maken we het opvallende, creatieve werk waarmee onze opdrachtgevers zich onderscheiden. Doorrood gelooft in merken en merkverhalen. Mensen houden van verhalen. Verhalen geven kleur, scheppen sfeer en roepen emoties op. En emoties sturen ons gedrag, veel meer dan kennis dat doet. Kijk voor een intrigerend merkverhaal op www.doorrood.com Doorrood is actief in verschillende branches, variërend van Food tot Gezondheidszorg en van (semi-)overheid tot ICT. We werken onder andere voor Shimano, Koninklijke Talens, Biohorma (A. Vogel), Circulus, Hollandia Matzes en Stichting Thuiszorg Midden-Gelderland.


Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht