Dienstenbond CNV

Nieuws

16 april 2009

Uitnodiging ledenvergadering Reed Business Maarssen

In verband met de voorgenomen sluiting van de vestiging van Reed Business in Maarssen en de gevolgen daarvan voor werknemers van deze vestiging, organiseren CNV Media en de andere bonden een bijeenkomst voor leden (en niet-leden) om over de stand van zaken te praten. Deze bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 21 april a.s. om 9.00 uur in Maarssen (Missetzaal).

Overleg met directie
Op donderdag 23 april a.s. voeren wij overleg met Marianne van Leeuwen over de redenen van de voorgenomen sluiting, de maatregel zelf, eventuele alternatieven en de redenen waarom deze zijn afgewezen. Uiteraard nemen we de input die we van u krijgen tijdens de bijeenkomst op dinsdag 21 april a.s. mee. Het is dus belangrijk dat zoveel mogelijk belanghebbenden aanwezig zijn.

Voor leden en niet-leden
Gelet op de importantie van deze maatregel en de gevolgen daarvan voor veel werknemers, hebben we besloten om de bijeenkomst open te stellen voor leden en niet-leden.
Wel is het zo dat wij alleen optreden voor u, vakbondslid. Úw belangen staan bij ons centraal. Als uw collega óók wil dat zijn of haar belangen goed over het voetlicht worden gebracht, dan doet hij of zij er verstandig aan zich aan te melden als lid van CNV Media. Lid worden is simpel. Achterop deze Nieuwsflits zit een lidmaatschapscoupon; aanmelden kan ook via www.cnvdienstenbond.nl
Als de contributie via automatische incasso wordt betaald, zijn de eerste 3 maanden van het lidmaatschap zelfs gratis!

Meer weten
Voor meer informatie of om actief invloed uit te oefenen op de besprekingen, kunt u contact opnemen met bestuurder Aletta Bulsink via a.bulsink@remove-this.cnvdibo.nl of telefonisch 055 - 577 26 40.

Nog even in het kort
Dinsdag 21 april
9.00 uur
Missetzaal
Reed Business, Planetenbaan, Maarssen