Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Alblasserdam, 21 april 2009

Milieuvriendelijke DAF XF105 voor Mondial Kattenberg Verhuizingen Verhuisbedrijf zet met nieuwe verhuisauto nóg meer in op duurzaam ondernemen

Mondial Kattenberg Verhuizingen heeft onlangs een splinternieuwe DAF XF105 aangeschaft. Met de nieuwe verhuisauto wil het verhuisbedrijf zorgen voor minder CO²-uitstoot tijdens verhuizingen.

Na ruim 13 jaar neemt Mondial Kattenberg Verhuizingen dan ook afscheid van de Mercedes Benz 1927. Hoewel deze verhuisauto nog niet van eigenaar is verwisseld, neemt deze gloednieuwe DAF XF105 zijn plaats in.

Met de DAF XF105.410 met wisselchassis maakt het verhuisbedrijf (opnieuw) de keuze voor een milieuvriendelijke verhuisauto. De DAF is uitgerust met een Euro 5-motor met open roetfilter. De vrachtwagen voldoet hierdoor aan de norm voor Enhanced Environmentally friendly Vehicles (EEV). Toepassing van hoogwaardige materialen, zoals Compact Graphite Iron voor cilinderblok en -kop en verregaande integratie van functies resulteren in grote betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Overigens is de verhuisauto niet alleen een duurzaam, maar ook een uiterst modern vervoermiddel. Het topmodel van DAF is voorzien van een Super Space Cab-dak met verstralers, markante combilampen in de bumper en vier grote, elektrisch verstelbare en verwarmde spiegels.

Gert Kattenberg, directeur Mondial Kattenberg Verhuizingen, is uiteraard tevreden met de aanwinst. "Met deze nieuwe verhuisauto voldoen we ruimschoots aan alle milieueisen. Omdat we duurzaam ondernemerschap hoog in het vaandel hebben staan, zetten we dan ook in op een minimale CO²-uitstoot. We willen onze klanten graag een meer milieuverantwoorde verhuizing aanbieden."

Foto: Met de nieuw DAF XF105 zet Mondial Kattenberg Verhuizingen nóg meer in op duurzaam ondernemen. Foto: Mondial Movers.

Mondial Kattenberg Verhuizingen verhuist al sinds 1904. Niet alleen dat feit bewijst dat verhuizen voor het bedrijf een dagelijkse bezigheid is, de toegekende predikaten Hofleverancier en Erkende Verhuizer bewijzen dat eveneens. Mondial Kattenberg Verhuizingen is aandeelhouder in Mondial Movers, het landelijk netwerk van Erkende Verhuisbedrijven. Mondial Kattenberg Verhuizingen is gevestigd in Nunspeet (hoofdkantoor), Zwolle, Harderwijk, Apeldoorn, Dronten en Amersfoort.

Noot voor de redactie (