Ingezonden persbericht


ADP Streamline uitgebreid naar 45 landen
Salaris- en personeelsadministratie multinationals samengebracht tot één oplossing

Rotterdam, 21 april 2009 - ADP heeft ADP Streamline uitgebreid. De oplossing voor geïntegreerde salaris- en personeelsadministratie van multinationals is nu toepasbaar in 45 landen. De uitbreiding betreft voornamelijk de regio Azië-Oceanië, waaronder India, China, Japan, Singapore en Australië. Eerder was ADP Streamline al te gebruiken in 33 landen in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. ADP is de enige aanbieder die de salaris- en personeelsadministratie van multinationals harmoniseert tot één product.

ADP Streamline is sinds 2007 beschikbaar en gebaseerd op lokale oplossingen en samenwerking met lokale experts. Het product biedt een complete oplossing voor outsourcing (Managed Services) met garantie voor wereldwijde compliance en rekent een vaste prijs per werknemer en regio binnen één dienstcontract. Dit biedt uitkomst aan kleine en middelgrote multinationals die te maken hebben met de lokale diversiteit aan wet- en regelgeving van de markten waar ze dochterondernemingen hebben.

Efficiëntie
Klanten van ADP Streamline hebben toegang tot geconsolideerde informatie. Hiermee is het mogelijk een HR-managementmodel tussen hoofdkantoor en dochterondernemingen op te zetten. "Door lokale wet- en regelgeving is multilokaal management van de salaris- en personeelsadministratie moeilijk vanuit het hoofdkantoor te implementeren en te beheren bij dochterondernemingen," zegt Hein Brockhoff, Algemeen Directeur van ADP Nederland. "Streamline zorgt voor efficiëntie door te werken met één aanspreekpunt en één oplossing voor de salaris- en personeelsadministratie van verschillende vestigingen."

ADP Nederland

1,2 miljoen werknemers in Nederland krijgen iedere maand hun loonstrook van ADP Nederland BV. Dit aantal stijgt ieder jaar. ADP groeit namelijk gestaag en kent steeds meer grote organisaties als klant. ADP Nederland ontwikkelt al 50 jaar systemen en services voor salaris-, benefits- en personeelsadministraties en verzorgt de verwerking daarvan in het eigen, uitstekend beveiligde, computercentrum. In Nederland is ADP is één van de grootste spelers in deze sector. Wereldwijd is ADP marktleider. ADP, gevestigd in Rotterdam en Capelle aan den IJssel, heeft circa. 550 medewerkers in dienst en had in 2007 (boekjaar 2008) een omzet van 79 miljoen euro. ADP beschikt over de (SAS70) type 2-mededeling, onontbeerlijk voor bedrijven die willen voldoen aan de Sarbanes-Oxley-wetgeving. ADP heeft daarnaast een triple A rating. Meer informatie staat op www.adp.nl.



Ingezonden persbericht