Ingezonden persbericht


Avaya lanceert nieuwe versie Contact Center Express

Avaya presenteert CCE 4.0 tijdens TCD 2009 in Jaarbeurs Utrecht Nieuw, intelligent multimediaal contactcenter verbetert klantenservice en verlaagt TCO

Nieuwegein, 21 april 2009 ­ Avaya, leverancier van communicatienetwerken en -diensten aan de zakelijke markt, lanceert versie 4.0 van Contact Center Express (CCE4). CCE4 is een multichannel-softwareoplossing die onder meer voorziet in Intelligent Routing en Computer Telephony Integration (CTI). Deze versie is speciaal ontwikkeld voor middelgrote contactcenters van vijf tot driehonderd medewerkers. Met een wereldwijd marktaandeel in contactcenters van 38 procent is Avaya in deze sector de grootste leverancier ter wereld.

Contact Center Express 4.0 biedt verbeterde functionaliteit voor het real-time en achteraf rapporteren van activiteiten. De contactcentermedewerker profiteert daarnaast van een nummeroverzicht van uitgaande telefoongesprekken. Dit gebeurt automatisch of op initiatief van de medewerker. Bovendien is het met CCE4 eenvoudiger klantsegmentatiestrategieën in de routering op te nemen.

Ook voor bedrijven biedt Contact Center Express 4.0 veel extra mogelijkheden. CCE4 integreert met CRM-applicaties zowel van Avaya als van externe partijen, zoals Microsoft Dynamics CRM4. Hierdoor hoeft een bedrijf slechts minimaal te investeren in nieuwe applicaties. Tevens beschikt CCE4 over functionaliteit om gedetailleerde rapporten en analyses te genereren.

"Contact Center Express is de ideale oplossing voor middelgrote contactcenters die gesprekken met klanten efficiënt willen beheren", zegt Chris de Jongh, Managing Director van Avaya in Nederland. "In deze tijd van economische recessie is het onderhouden en beheren van een goede relatie met bestaande klanten meer dan ooit een prioriteit voor bedrijven."

###
Over Avaya
Avaya is wereldwijd marktleider in zakelijke communicatiesystemen. Het bedrijf levert Unified Communications, contactcenteroplossingen en gerelateerde diensten direct en via zijn partnerkanaal aan vooraanstaande organisaties over de gehele wereld. Bedrijven van elke omvang vertrouwen op Avaya voor state-of-the-art communicatie die de efficiëntie, samenwerking, klantenservice en concurrentiekracht verbetert.

Ingezonden persbericht