Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Trendy multicultureel speelgoed met babygezichtjes van Babyville

HEESCH, april 2009 - Baby's vinden het geweldig om naar andere baby's te kijken. Ze doen elkaars gezichtsuitdrukking na en raken elkaar graag aan. De Amerikaanse speelgoedfabrikant Manhattan Toy bedacht daarom een lijn babyspeelgoed met de gezichtjes van baby's erop: Babyville. De afgebeelde kleintjes hebben uiteenlopende gezichtsuitdrukkingen en zijn van verschillende etniciteit. Rowena Visser-Van Nistelrooij vond dit speelgoed in een zoektocht naar bijzondere aanwinsten voor haar webwinkel www.mietoe.nl, met artikelen voor kinderen van 0 tot 4 jaar én hun moeders. "Het hele multiculturele van het speelgoed sprak mij aan. Het is zo leuk te zien hoe baby's op het speelgoed reageren, ze blijven naar de gezichtjes kijken. Babyville is nieuw in Nederland en wij zijn de eerste die het online verkopen", aldus Van Nistelrooij.
Al het speelgoed van Babyville is gemaakt van zachte stoffen en lintjes in verschillende kleuren en met uiteenlopende texturen. Het is geschikt voor baby's tot ongeveer 6 maanden. De prijzen van Babyville speelgoed lopen uiteen van 8,50 euro tot 23,50 euro.
Verkrijgbaar in de serie speelgoed van Babyville zijn:
· speeltje voor onderweg, zachte rammelaar, muziekspeeltje
· fotoalbum, speeldekentje, actiespeeltje, zachte kubus, speelbal Babyville is momenteel alleen online verkrijgbaar bij www.mietoe.nl.

Noot voor redactie