Ingezonden persbericht


Persbericht

21 april, 2009

Brian Camping treedt in dienst bij Avanade Nederland als Group Manager Solution Development

Avanade, een zakelijke IT-dienstverlener, heeft Brian Camping aangesteld als Group Manager Solution Development. In zijn nieuwe functie is hij verantwoordelijk voor het creëren van nieuwe ontwikkelingsmogelijkheden en het verder uitbreiden van Avanade's klantportfolio. Daarnaast is zal hij ook een belangrijke rol spelen in het begeleiden van architectuurprojecten.

Voordat Brian Camping in dienst trad bij Avanade was hij werkzaam bij Blackwell Consulting Services en Clarity Consulting in Chicago (VS) waar hij een uitgebreide expertise heeft opgebouwd van Windows- en webgebaseerde .NET-applicaties. Daarnaast is hij ook gespecialiseerd in Enterprise Content Management waarbij gebruik wordt gemaakt van Microsoft Office SharePoint 2007 (MOSS).

"Een van de meest belangrijke redenen om Avanade te kiezen als werkgever is hun visie", zegt Brian Camping. "Avanade focust zich wereldwijd op verschillende onderdelen en verricht de juiste activiteiten om deze visie te realiseren. Als medewerker bij een organisatie met een internationale en duidelijke visie streef je naar een gezamenlijk doel en ben je tegelijkertijd onderdeel van het succes. Hier maak ik graag onderdeel van uit."

(179 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Altijd als eerste de laatste persberichten van Avanade via deze RSS-feed: http://www.octanewire.com/nl/rss.php?client=13

Over Avanade
Avanade biedt zakelijke technologiediensten die inzicht, innovatie en expertise van Microsoft-technologieën met elkaar verbinden. Hiermee helpt de organisatie klanten om de gewenste resultaten te behalen. Avanade's diensten en oplossingen verbeteren performance, productiviteit en verkoop bij organisaties in iedere markt. De organisatie biedt ongeëvenaarde Microsoft-expertise via een wereldwijd netwerk van consultants. Daarnaast heeft Avanade de juiste mix van onshore, offshore en nearshore vaardigheden, zodat het bedrijf de juiste resultaten sneller, tegen lagere kosten en met minder risico kan aanbieden. Avanade is in 2000 opgericht door Accenture en Microsoft corp en Accenture is voor het merendeel eigenaar van Avanade. Er werken ruim 9.000 professionals voor Avanade in meer dan 20 landen wereldwijd. Voor meer informatie kijk op: www.avanade.nl

Voor verdere persinformatie kunt u contact opnemen met OCTANE PR: Tel: 0031 40 266 1130
E-mail: avanadebenelux@octanepr.com

OCTANE PR

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 (0)40 266 11 30
Fax: +31 (0)40 235 46 01
Web: www.octanepr.com