Ingezonden persbericht


Nirov persbericht
Den Haag, 21 april 2009

Christine Oude Veldhuis nieuwe directeur Nirov

Op 1 september 2009 zal drs. M.C. (Christine) Oude Veldhuis MRE aantreden als directeur van het Nirov, de netwerkorganisatie voor professionals in bouwen, wonen en ruimtelijke ontwikkeling. Op dit moment werkt Oude Veldhuis bij ECORYS als business unit manager Bouwen en Wonen van de divisie Vastgoed. Daarvoor was zij onder andere directeur van de NEPROM en werkzaam bij Heijmans en Amstelland Vastgoed.

Christine Oude Veldhuis heeft er zin in: 'Het Nirov is een kwalitatief goede club die professionals aan publieke en private zijde veel te bieden heeft. Ik stap per 1 september in een traditie van ruim 90 jaar kennis delen en kennis ontwikkelen op het gebied van wonen, ruimtelijke ordening, ruimtelijk investeren en ruimtelijke kwaliteit. In al die decennia was het Nirov in staat om deze rol vast te houden en zichzelf te blijven vernieuwen. Ik ga me daar straks ook graag voor inzetten'.

Nirov-voorzitter Henri Lenferink geeft aan dat het bestuur zeer tevreden is met deze benoeming: "We halen iemand in huis die zowel de wereld van de ruimtelijke investeringen als de wereld van het wonen goed kent. Er ligt om te beginnen een opgave om samen met het personeel een toekomstvisie op te stellen voor het Nirov als vitale netwerkorganisatie".

Christine Oude Veldhuis volgt Fred Schoorl op, die vorig jaar september naar Ymere ging. In de afgelopen maanden was Stella van Veen waarnemend directeur van het Nirov.


---



Ingezonden persbericht