Mvix Lanceert gebruiksvriendelijke digitale camcorder Flip Mino


Oude videocamera kan voorgoed de deur uit

AMERSFOORT, 20090421 -- Tot voor kort was het opnemen en afspelen van homevideo's op de televisie een hele onderneming. Videocamera's zijn vaak ingewikkeld in gebruik en dienen met speciale kabels en houders te worden aangesloten op de TV. Deze complexiteit weerhoudt de consument na verloop van tijd om de videocamera intensief te blijven gebruiken. Met de lancering van de Flip Mino camcorder is dit voorgoed veranderd. Deze extreem gebruiksvriendelijke digitale camcorder laat iedere consument met slechts één druk op de knop homevideo's opnemen in DVD kwalteit. Door middel van geïntegreerde USB aansluiting wordt de Flip Mino rechtstreeks aangesloten op de MvixPVR Mediastreamer.

Opgenomen homevideo's worden direct op de TV afgespeeld en kunnen worden bewaard op de Mediastreamer. Dit gebruiksgemak voor de consument in combinatie met de MvixPVR levert de Flip Mino het Mvix predicaat GEBRUIKSKLAAR op. `Tot op heden gaven wij uitsluitend onze eigen Mvix producten het predicaat GEBRUIKSKLAAR hetgeen staat voor het direct werken uit de verpakking van onze Mediastreamers', aldus Mark Appel, Managing Director bij Mvix Benelux bv. `De Flip Mino is zo'n geweldige aanvulling op onze MvixPVR Mediastreamer waarmee het traditionele opnemen en afspelen van homevideo's voorgoed is veranderd. Het gaat immers om die leuke en spontane momenten die de consument snel en zonder al teveel poespas wil vastleggen. De combinatie van de Flip Mino met de MvixPVR levert ons inziens dát gebruiksgemak op waar de consument al jaren op zit te wachten. Wij verwachten dat menig consument na het zien van het gemak en de beeldkwaliteit de oude videocamera voorgoed de deur uit zal doen.' sluit Appel af.

Het Mvix predicaat GEBRUIKSKLAAR staat voor direct werken uit de verpakking. Dat geldt nu dus ook voor de combinatie van de Flip Mino camcorder en de MvixPVR Mediastreamer. Naast het feit dat zonder enige voorbereiding de producten naadloos met elkaar samenwerken, kunnen opgenomen homevideo's direct op de interne harde schijf van de MvixPVR worden bewaard. De Flip Mino is verkijgbaar vanaf ¤ 189,00 en de MvixPVR vanaf ¤ 369,00. Deze unieke bundel is per direct verkrijgbaar bij www.digicamshop.nl Kijk voor meer informatie en alle verkooppunten op www.flipvideo.co.uk en www.mvixbenelux.com.

Over Mvix Benelux bv

Mvix Benelux is de exclusieve importeur van Mvix producten voor de Benelux en de Nederlandse Antillen en is gevestigd in Amersfoort. Mvix is onderdeel van Unicorn Information Systems gevestigd in Seoul, Zuid Korea. Zij ontwikkelt al meer dan 10 jaar in eigen huis kwalitatief hoogstaande netwerk en multimedia producten.

Mvix staat voor eenvoud en gemak. Het sales en marketing kantoor van Mvix Benelux richt zich op heldere en duidelijke communicatie naar de consument en ondersteunt haar distributeurs en wederverkopers bij de verkoop en ondersteuning van Mvix producten aan haar klanten. Achter Mvix Benelux gaan tientallen jaren aan ervaring schuil op het gebied van verkoop, marketing en product ontwikkeling. Alle gebruikte Flip Mino afbeeldingen en logo's zijn eigendom van Pure Digital Technologies Inc. Het GEBRUIKSKLAAR logo is eigendom van Mvix Benelux bv.
Meer informatie:
Mvix Benelux