Z-studio wint het prestigieuze concours dekra award


ROTTERDAM, 20090421 -- Op 1 april 2009 werd in Stuttgart al voor de tiende maal op ondernemingsgebied de internationale prijs DEKRA Award verleend. De vennootschap Z STUDIO spol. s r.o. uit Zlín heeft daarbij de bekroning tijdens deelname aan de finale bereikt. De universele specialist op het gebied van technische documentatie beschikt over een voorbeeldig managementsysteem, dat maximale kwaliteit garandeert, evenals een tegemoetkomende houding tegenover de klanten.

"Wij willen tot de beste in onze branche horen", verklaarde Radko Severin, zaakvoerder van de vennootschap Z STUDIO.
"Deelname aan het concours DEKRA Award heeft ons niet alleen laten zien dat we op de goede weg zijn, maar heeft ons uiteindelijk vele nieuwe impulsen opgeleverd. Ten eerste konden wij in de waarderingsfase rechtstreeks ervaringen uitwisselen met de overige deelnemers aan het concours, en ten tweede ontvingen we ook heel concrete voorstellen van de assessoren van DEKRA." Het voortdurende proces van verbeteringen, dat de programmatische inhoud van de onderneming was geworden, kan dus een vervolg krijgen.

Vanaf 1999 wordt deze bijzonder gevraagde bekroning van het management jaarlijks verleend door de certificatiemaatschappij DEKRA Certification GmbH. Er worden zes criteria gewaardeerd. De vennootschap Z STUDIO spol. s r.o. behaalde vooral een excellent resultaat bij het criterium tevredenheid van de klanten. Ook zeer positief was het resultaat met betrekking tot de leiding en de strategie. Als erkenning van deze resultaten nam de vertegenwoordiger van de firma, Ing. Pavel Tomá¨ek op één april van dit jaar ter gelegenheid van het ondernemersforum, georganiseerd door de vennootschap DEKRA, de glazen plaquette voor de finalisten in het concours in ontvangst.


Z STUDIO OVERTUIGDE DOOR EXCELLENTE
RESULTATEN IN DE CATEGORIE KLANTENTEVREDENHEID

Aan de overdracht van de prijzen, die verzorgd werd door de voorzitter van het bestuur van DEKRA, Dr. h.c. Klaus Schmidt, werd in Stuttgart deelgenomen door ongeveer 120
bezoekers. De eerste prijs in het concours DEKRA Award 2009 verwierf de vennootschap ABB Automatization Products GmbH uit Alzenau.
De Zuid-Afrikaanse onderneming Group Five, die actief is in het bouwwezen, verkreeg de prijs DEKRA Ethics Award voor voorbeeldig ondernemings- en sociaal engagement. Dit jaar bereikte voor de eerste maal een Tsjechische firma de finale - Z STUDIO spol. s r.o. uit Zlín, die met recht de bekroning DEKRA Award verkreeg.

Over de vennootschap DEKRA Certification:
DEKRA Certication is een onafhankelijke, geaccrediteerde vennootschap die diensten verschaft op het gebied van certificatie en audits, die op dit moment door een internationaal servicenetwerk diensten aanbiedt aan ongeveer 17.000 klanten op vier continenten. Het dienstenspectrum van de vennootschap DEKRA Certification omvat auditor- en certificatiediensten op het gebied van managementsystemen, producten en human resources voor meer dan 30 branches - met nadruk op het management van kwaliteit en milieu, veiligheid en bescherming van de gezondheid bij het werk, veiligheid
en bescherming van gegevens, management van risico?s, consumentenproducten en producten op het gebied van de geneeskunde. Meer dan 800 decentraal
gestationeerde auditors, veertien dochtenondernemingen en partnerkantoren over de gehele wereld verzorgen een compleet dienstennetwerk in geheel Europa en op alle sleutelmarkten over de gehele wereld. Als onderneming van de groep DEKRA behoort DEKRA Certification bij de Business Unit DEKRA International, een vennootschap die behalve een internationale certificatieservice ook technische testen biedt op de gebieden veiligheid van installaties en fabrieken, bouwwerken en vastgoed, evenals milieubescherming, arbeidsveiligheid en gezondheidsbescherming.

Over Z STUDIO:
Z STUDIO is een onderneming dat een 6-in-1 diensten levert ten behoeve van technische en marketing documentatie. Met haar hoofdvestiging in Tsjechie, en twee nevenvestigingen in Nederland en Hongarije, bedient zij vele internationale firma's zoals Bang & Olufsen, Briggs & Stratton, Shimano, Sony, Panasonic, FujiFilm en velen anderen. Z STUDIO telt inmiddels 150 vaste werknemers en werkt samen met meer dan 700 externisten over de gehele wereld.