Roosendaal wint brons in landelijke verkiezing Reisbureau van het Jaar


Het is René Jansen en zijn team weer gelukt om een plaats te bemachtigen op het erepodium bij de Reisbureau verkiezing van het jaar 2009

ROOSENDAAL, 20090421 -- Holland International Reisbureau René uit Roosendaal is maandag 20 april uitgeroepen tot derde beste reisbureau van Nederland in de verkiezing Reisbureau van het Jaar 2009. Het reisbureau deelt deze positie met Holland Reisbureau Jansma uit Groningen. Het is de eerste keer in de twaalf jaar dat Reisbureau van het Jaar verkiezing georganiseerd wordt, dat een jury uitkomst tot een ex aequo leidt

De derde prijs werd uitgereikt door Jan Lokhoff - managing editor van vakblad Reisrevue en initiatiefnemer van de verkiezing Reisbureau van het Jaar - tijdens een feestelijke gala-avond in Claus Hotel & Event Center te Hoofddorp.
De winnaar van de landelijke verkiezing is Reas Reizen te Rotterdam. Toerkoop Reisbureau Franeker ging met de tweede prijs naar huis.

De jury over Holland International Reisbureau René

Holland International Reisbureau René lijkt in de `winning mood'. Als regerend Reisbureaumanager van het Jaar, en na vijf keer op rij provinciaal winnaar van Zeeland in de verkiezing Reisbureau van het Jaar, nu ook een podiumplaats in de landelijke verkiezing Reisbureau van het Jaar voor het reisbureau in Roosendaal. René Jansen is een zeer gedreven ondernemer met lef en grijpt kansen in de markt op creatieve alsook commerciële wijze aan. Zowel in het fysieke reisbureau als op internet loopt Holland International Reisbureau René voorop. Met het team worden hoge doelstellingen nagestreefd ten aanzien van de kwaliteit van het reisadvies, conversie en omzetontwikkeling. En met succes.

Het reisbureau organiseert reizen naar bijvoorbeeld Afrika met vertrek vanuit de provincie, Whisky trails naar Schotland en hebben zij o.a. de cadeaubox ontwikkeld i.s.m. de lokale ondernemers. Zo is het nog leuker om een reisarrangement cadeau te geven.

Het behalen van een derde plaats op landelijk niveau is voor ons van grote waarde, een erkenning voor de inzet van ons team en de hoge kwaliteit die wij als reisbureau uitdragen naar onze klanten. Met het behalen van deze 3e plaats bevestigen wij nogmaals dat mensen bij ons aan het juiste adres zijn voor het aller beste reisadvies.

De verkiezing
De verkiezing Reisbureau van het Jaar is een initiatief van vakblad Reisrevue en levert een bijdrage aan het voortdurende proces van kwaliteitsverbetering van de reisbureaus en het verhogen van de teamspirit. Reisbureaus nemen op vrijwillige basis deel aan de verkiezing en krijgen allen na afloop een rapport op maat, opgesteld door training- en adviesbureau InCompany, dat ook het beoordelingstraject van de verkiezing verzorgde.
Door middel van diverse ronden werd inzicht verkregen in uiteenlopende bedrijfsaspecten zoals de winkelformule en het assortimentsbeleid, de toekomstvisie en het marketingplan, het bedrijfsresultaat en uiteraard de kwaliteit van het reisadvies. De beste reisbureaus per provincie ontvingen een bezoek van Paul Zuijdgeest, directeur van InCompany, en een mystery visit van de organisatie Store Support. Een vakjury bepaalde uiteindelijk de provinciale winnaars van de verkiezing Reisbureau van het Jaar 2009.
Op vrijdag 3 april verschijnen de provinciale winnaars voor de eindjury, onder voorzitterschap van Coby van Dongen, commercieel directeur van De Jong Intra Vakanties. In deze jury hadden verder zitting: Karen Kuhlman (transavia.com), Steven Raaijmakers (Europeesche Verzekeringen), Christian Bovenhorst (Sudtours), Sandrine Berkel (Holiday Cars), Carla van den Berg (TSI Solutions), Walter Schut (ANVR), Harry Betist (AVIAREPS BrouwerBetist) en Jan Lokhoff (Reisrevue).





Ingezonden persbericht