Netwerkseminars van allied telesis


HOOFDDORP, 20090319 -- Op 21, 22 en 23 april a.s. organiseert Allied Telesis, in samenwerking met haar distributeurs, de SwitchBlade x908 en x900 seminars. Op 21 april is Allied Telesis te gast bij Signal Networking in Soest, op 22 april bij Compricon in Helmond en op 23 april bij Kannegieter in Amersfoort. Deelname aan het seminar is, na aanmelding, geheel gratis.

De Allied Telesis SwitchBlade seminars geven inzage in de huidige netwerktrends en een kijkje in de plannen van Allied Telesis. Live demonstraties van de SwitchBlade x900 en x908 staan eveneens op het programma.
Indien u zich voor 13 april inschrijft, ontvangt u na afloop van de bijeenkomst een USB stick, met daarop alle presentaties van deze netwerkseminars.

Over Allied Telesis
Allied Telesis, opgericht in 1987, is een onderdeel van de Allied Telesis Group, een wereldwijde leverancier van beveiligde IP/Ethernet-oplossingen en marktleider op het gebied van IP Triple Play-netwerken via koperen en glasvezelkabels. Dankzij het iMAP-geïntegreerde multiservice-toegangsplatform (POTS-naar-10G), de iMG-intelligente multiservice-gateways en de geavanceerde switching- en routingoplossingen van Allied Telesis, kunnen zowel beheerders van openbare en particuliere netwerken als grote en kleine serviceproviders schaalbare, bijzonder betrouwbare netwerken implementeren voor een kosteneffectieve levering van op packets gebaseerde spraak-, video- en dataservices.

Voor informatie over deze seminars kunt u een e-mailbericht zenden naar geurt_bitter@alliedtelesis.com, Aanmelden kan via www.signal.nl, www.compricon.nl/ati_event en respectievelijk networking@kannegieter.nl.





Ingezonden persbericht