LearningGuide Solutions opnieuw vertegenwoordigd op Overheid & ICT


'S-HERTOGENBOSCH, 20090331 -- Veranderingen volgen elkaar in snel tempo op. Onzekerheden nemen toe. Organisaties zijn gedwongen strategische beslissingen te nemen die bepalend zullen zijn voor de nabije toekomt, maar evenzeer invloed hebben op de langere termijn. Dat vraagt om kennis, inzicht, flexibiliteit en aanpassingsvermogen van ieder die erbij betrokken is. Nieuwe vormen van werken dringen zich op, vooral onder invloed van al bestaande en nieuwe ICT toepassingen. Op de beurs Overheid & ICT laat LearningGuide Solutions zien hoe effectieve leerondersteuning en kennisoverdracht medewerkers snel vertrouwd maken met die vaak onvermijdelijke veranderingen. Dat spaart tijd en geld en waarborgt kennis, kunde en optimale inzetbaarheid.

LearningGuide Solutions levert leeroplossingen in de vorm van performance support. Het Elektronisch Performance Support Systeem (EPSS) LearningGuide wordt hierbij ingezet voor een grote variëteit aan ICT toepassingen en -systemen en draagt in hoge mate bij aan de verbetering van efficiency en productiviteit van medewerkers. Dat gaat hand in hand met besparing op directe en indirecte kosten van opleiding en training, of het nu gaat om de invoering van nieuwe toepassingen, het snel wegwijs maken van nieuwe medewerkers binnen de organisatie of het reorganiseren van processen, werkwijzen of taken van bestaande medewerkers. Iedere LearningGuide opent snel de weg naar welke vorm van werken dan ook. Juist ook binnen de overheid zijn thema's als blijvend leren, kennisoverdracht en het delen van kennis actueel.

Binnen de overheid hebben de leeroplossingen van LearningGuide Solutions een vaste plaats gekregen. Tal van overheidsinstanties en semi-overheidsinstellingen gebruiken LearningGuide voor uiteenlopende toepassingen. Niet alleen om kennis van medewerkers op peil te houden, maar ook om nieuwe kennis direct beschikbaar te hebben om optimaal te kunnen presteren. LearningGuide heeft zo o.a. haar weg gevonden naar ministeries, politiekorpsen, provinciale overheden, ziekenhuizen, (hoge)scholen, waterschappen en gemeenten.

LearningGuide Solutions is te vinden in Hal 1, stand B079 van de Jaarbeurs in Utrecht waar de beurs Overheid & ICT wordt gehouden van 21 tot en met 23 april. Professionals van LearningGuide Solutions, onder wie Catalien Engelen, Henk Arts en Theo Albers, laten zien wat effectiviteit en flexibiliteit in 'leren voor werken' betekent en hoe snel de investering in LearningGuide is terugverdiend. Dat geldt ook voor het auteurs- en publicatiesysteem LearningGuide Manager, waarvan de nieuwste release beschikbaar is en dat organisaties zelf in staat stelt volledig en voor specifieke bedrijfseigen toepassingen en ICT systemen een LearningGuide te ontwikkelen.

Over LearningGuide Solutions

LearningGuide Solutions levert Electronic Performance Support oplossingen die eindgebruikers op eenvoudige wijze op de werkplek ondersteunen bij het toepassen van werkprocessen, desktop- en bedrijfsapplicaties. LearningGuide Solutions, met vestigingen in Nederland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten heeft ruime ervaring in het ontwikkelen van standaard en maatwerk leercontent en levert verschillende en aanvullende diensten op het gebied van performance support.

LearningGuide Solutions