360° panorama tours draagt online oplossing aan voor huizenverkopers


ROTTERDAM, 20090421 -- 360° panorama tours biedt verkopers van exclusieve woningen een compleet geïntegreerde dienst aan om woningen sneller te verkopen. Door de combinatie van een beeldschermvullende online bezichtiging in combinatie met een interactieve plattegrond en informatie over de unieke eigenschappen van een woning trekt de verkoper serieuze kopers aan. De online bezichtiging is 24 uur per dag op ieder gewenste website toegankelijk.

360° panorama tours maakt gebruik van de kracht van het internet en de mogelijkheid om woningen op een interactieve wijze te presenteren. "Een virtuele bezichtiging geven een extra dimensie aan de verkooppresentatie van exclusieve woningen", zegt René Vaartjes, oprichter van 360° panorama tours. "Omdat de online bezichtiging 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar is, wordt veel reistijd bespaard."

"We zijn erg enthousiast over de nieuwe interactieve plattegrond die toont waar je je in de woning bevindt en welke kant je opkijkt. Onze 360° online bezichtiging biedt een complete belevenis alsof je door het hele huis heen loopt", aldus Vaartjes. "Potentiële kopers kunnen achterover leunen en de complete woning, binnen en buiten, aan zich voorbij laten glijden of zelf bepalen welke ruimte men 360° geheel wil bekijken. Bezoekers kunnen inzoomen en informatie in het beeld aanklikken. Door op een hoge resolutie alle vertrekken en buitenruimte te fotograferen onderscheidt de 360° panorama tour zich sterk in kwaliteit, interactiviteit en informatie van bestaande (home) video's en panorama foto's. In tijden waar steeds meer huizen langer te koop staan moet je het de koper zo makkelijk mogelijk te maken. Een online bezichtiging onderscheidt je dan van 180.000 andere verkopers."

Meer informatie en voorbeelden vindt u op onze website:
www.360-panorama-tours.com