Simac Techniek NV

30-3-2009
Simac en Scientia nodigen u uit voor een ontbijtsessie

Simac en Scientia hebben u nieuws te melden en komen naar u toe. We nodigen u graag persoonlijk uit om deel te nemen aan een van onze ontbijtsessies op 21, 22 of 23 april 2009.

Het thema is:

âOnderwijslogistiek en CGO: ⦠op weg naar een geïntegreerd procesâ

Het nieuwe leren en het invoeren van het CGO stellen nieuw eisen aan de inrichting van uw processen. Bestaande systemen bieden hiervoor vaak geen oplossing meer of belemmeren u in de voortgang van de vernieuwing. Ook de realisatie van het aantal aan te bieden contacturen, âde aanval op de uitvalâ en de verantwoording stellen steeds hogere eisen aan uw onderwijslogistieke processen. Herkent u zich in deze problematiek? Wij , Scientia en Simac, hebben dé oplossing voor u.

Wij bieden u een volledig geïntegreerde suite van modules die het onderwijslogistieke proces in BVE-sector ondersteund.

Onze suite ondersteunt: studenten en medewerkers bij het efficiënt en gecontroleerd begeleiden van hun leerroute, taakbelasting, urenverantwoording, kostenbeheersing, toegang en reservering van ruimten, registratie en verantwoording van aan- en afwezigheid, het beheer van resources inclusief kosten, het gebouwbeheer en diverse andere logistieke deelactiviteiten het geheel in een geïntegreerd proces. Uiteraard gekoppeld met de bestaande en toekomstige applicaties.

Onze oplossing ondersteunt het centraal stellen van de leerloopbaan van de deelnemer, wat past bij een dienstverlenende onderwijsorganisatie (flexibel, vraaggestuurd, transparant en maatwerk).

Wij begrijpen dat u in deze tijd van onderwijsâ en procesvernieuwing erg druk bent en dus krap in de tijd zit. Met onze ontbijtsessies hopen we tijd voor u te winnen. De drie sessies zijn verspreid over het land gepland, daarmee proberen we ook uw reistijd te bekorten. Uw deelname aan een ontbijtsessie is gratis. De directies van Simac en Scientia heten u graag welkom.