Gemeente Meerssen


Persbericht van dinsdag 21 april 2009

Gemeentebestuur looft opnieuw 1000 euro
beloning uit voor de gouden tip

De gemeente Meerssen looft opnieuw een beloning van 1000 euro uit voor de aangifte die leidt tot aanhouding van de vandalen die bij diverse sportkantines en gemeentelijke eigendommen vernielingen hebben aangericht. Onlangs was kantine van de Geulsche Boys doelwit van inbraak en vernielingen en is er poging gedaan om de Gloriëtte in het Proosdijpark in brand te steken.

Maat is echt meer dan vol!
Met het uitloven van een beloning van ¤ 1000 voor de tip die leidt tot aanhouding van de daders wil de gemeente een duidelijke daad stellen. "Gemeente en sportverenigingen worden ernstig gedupeerd door alle vernielingen," stelt burgemeester mr Ricardo Offermanns. "De maat is echt meer dan vol! Het is echt de hoogste tijd dat er een einde komt aan deze straatterreur!"

Beveiliging
Om de schade zoveel mogelijk te beperken heeft de gemeente Meerssen in 2008 reeds aanvullende maatregelen getroffen door een particuliere beveiligingsfirma in te schakelen. Desondanks is er nog geen einde gekomen aan de inbraken en vernielingen. Door de handelwijze van de daders lijkt het erop, dat het steeds dezelfde groep daders betreft.

1000 euro beloning
Bij eerdere vernielingen en diefstal deed de gemeente al een oproep aan de bevolking om waakzaam te zijn en vernielingen te melden. De gemeente Meerssen looft opnieuw 1000 euro beloning uit voor de tip die tot aanhouding van de daders zal leiden.

Heeft u informatie die kan leiden tot de aanhouding van de daders? Neem dan contact op met de politie, tel. 0900-8844 of bel met de gemeente Meerssen, tel. 043-3661661.
Uw informatie wordt vertrouwelijk behandeld.

Doet u liever anoniem aangifte?
Bel dan de meldlijn Meld Misdaad Anoniem, tel. 0800-7000. U kunt hier zonder registratie van naam en adres aangifte doen.