Ingezonden persbericht


Persbericht 21 april 2009

FairGround: Creating global connections, Inspiring people

FairGround inspireert mensen, teams en organisaties om zich te ontwikkelen. Zij doet dit door een verbinding te maken met maatschappelijke projecten in ontwikkelingslanden. FairGround geeft op een tastbare en persoonlijke manier invulling aan de wereldse betrokkenheid van uw medewerkers, en slaat zo een brug tussen maatschappelijk verantwoord ondernemen en ontwikkelingsvraagstukken. We organiseren maatschappelijke workshops en ontwikkelingsreizen met een maatschappelijk verantwoorde inhoud. Uw medewerkers krijgen de kans om wereldwijd op een actieve manier aan hun persoonlijke en professionele ontwikkeling te werken. Dit is zowel waardevol voor henzelf als voor uw organisatie, en natuurlijk voor het maatschappelijke project waar ze aan de slag gaan.

FairGround maakt het mogelijk om uw maatschappelijke betrokkenheid nog beter te laten aansluiten bij uw doelstellingen op individueel, team- en organisatieniveau. De deelnemers werken niet louter mee aan de ontwikkeling van een land en haar bevolking, maar zullen tevens merken dat zij zelf groeien.

De activiteiten en reizen die FaiGround aanbiedt hebben een inspirerend, blijvend effect op de deelnemers. Tijdens de voorbereidingsbijeenkomsten in Nederland wordt door middel van workshops en inhoudelijke activiteiten de verbinding gelegd met thema's en vraagstukken die in ontwikkelingslanden spelen. Gedurende het verblijf in het buitenland ervaren de deelnemers wat het betekent om in een andere omgeving en met andere mensen samen te werken. Dankzij de directe betrokkenheid van uw medewerkers zal het project voor uw gehele bedrijf gaan leven. Wanneer de deelnemers terug komen zullen zij absoluut een ervaring rijker zijn, zowel individueel als in teamverband.

FairGround streeft ernaar om mensen te inspireren door hen op verschillende niveaus met elkaar te verbinden. We hebben 7 jaar ervaring, werken in 10 verschillende landen en met meer dan 20 projectpartners. FairGround brengt u in contact met lokale projecten in ontwikkelingslanden. Deze projecten hebben baat bij uw praktische hulp, expertise of financiële steun. Onder begeleiding van onze coaches en procesbegeleiders kunnen uw medewerkers het beste uit zichzelf halen en een directe bijdrage aan duurzame ontwikkeling leveren.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Niels Koldewijn of Yolande van Wijk

Niels Koldewijn

niels@fairground.nl

Telefoon: +31(0)307115666

Yolande van Wijk

yolande@fairground.nl

Telefoon: +31(0)334621233

Website: www.fairground.nl

Woensdag 22 en donderdag 23 april 2009 kunt u ons vinden op de HRM Live Beurs in de Jaarbeurs Utrecht op stand 127.