Ingezonden persbericht


Persbericht

Wereldwijde affiliate marketeer zanox lanceert VIP Club voor publishers ~ zanox biedt premium services en verbeterde zakelijke mogelijkheden voor zijn grootste publishers ~

Amsterdam, 21 april 2009 - zanox, toonaangevend aanbieder van performance based online marketing, start de zanox VIP Club. Dit is een exclusief programma voor de belangrijkste publishers in zijn netwerk.

De VIP Club is ontworpen voor de best presterende, professionele en achtenswaardige publishers. Het biedt daarmee nog betere mogelijkheden voor meer omzetgroei exclusiviteit en premium diensten voor publishers.

zanox VIP Publishers profiteren van vele exclusieve voordelen van geselecteerde adverteerders. Vanaf juni krijgen de best presterende publishers garanties op automatische toelating op programma's, snellere goedkeuring van leads en sales en 100% gegarandeerde percentages van goedgekeurde transacties. Daarnaast zullen zij directe toegang krijgen tot hoge commissies en een rechtstreekse account manager. zanox VIP publishers krijgen ook verbeterde traffic-, SEM- en trackingmogelijkheden.

Vanaf nu kunnen zanox VIP publishers al profiteren van geavanceerde toegang tot informatie over de best presterende campagnes en nieuwe adverteerders. Daarnaast krijgen zij een toegewijde, internationale zanox Key Account Manager. Ook hebben zanox VIP Publishers toegang tot alle zanox bèta tests van nieuwe producten en mogelijkheden. Ze worden uitgenodigd voor alle zanox evenementen en krijgen daarbij de mogelijkheid om als gastspreker op te treden. Tot slot mogen zanox VIP Publishers de GAP Campus op het hoofdkantoor in Berlijn gebruiken voor hun eigen evenementen.

Om de zanox VIP Publishers te onderscheiden, worden zij binnen het zanox netwerk met het zanox VIP-logo aangemerkt. Dit mogen zij als referentie gebruiken bij hun eigen zakelijke communicatie.

Om de meest aantrekkelijke en winstgevende VIP-partnerships te creëren, kunnen adverteerders samenwerken met het VIP-netwerk van zanox publishers. Hiervoor kunnen zij zich aanmelden om een "VIP welcome" adverteerder te worden. Door als "VIP welcome" tot de VIP Club toe te treden, kunnen adverteerders zich verzekeren van een samenwerking met alleen de winstgevende en kwalitatief beste publishers binnen het netwerk.

Een panel van industrie-experts van zanox kiest de VIP publishers die toegang krijgen tot de zanox VIP Club. Om geselecteerd te worden, moeten publishers aan strenge criteria voldoen. Zo moeten zij werken met toppresterende advertentieruimten en hoge internationale traffic en omzet genereren met performance based marketing binnen het zanox netwerk. Om VIP te worden, moeten publishers zich houden aan de zanox Code of Conduct, waarin de hoge kwaliteitseisen van het netwerk zijn vastgelegd. Vanuit Nederland zijn twee publishers geselecteerd die uitgenodigd zullen worden voor de lancering van de VIP Club.

"Het hoge niveau en de strenge kwaliteitseisen van de zanox VIP Club versterken de transparantie voor al onze partners. Dit brengt de kwaliteit van het zanox netwerk naar een nieuwe dimensie. Dit is totnogtoe uniek binnen deze branche", zegt Thomas Hessler, CEO en oprichter van zanox. "Met de introductie van de VIP Club gaan we verder in op ons doel om wereldwijd het meest gekozen publisher netwerk te worden."

Toekomstige zanox VIP Club highlights:


- Automatische goedkeuring van programmatoepassingen


- Snelle goedkeuring van leads en sales


- 100% gegarandeerde prijs


- Rechtstreekse toegang tot hoge commissies


- Verbeterde standaard traffic-mogelijkheden


- Verbeterde standaard SEM mogelijkheden


- Verbeterde tracking-mogelijkheden


- Directe terugbeldienst


- VIP Publisher-profiel op de zanox website (optioneel)

Exclusieve VIP Club-diensten die al beschikbaar zijn:


- Bewijs van verbeterde status dankzij het zanox VIP-logo


- Exclusieve informatie over de best presterende campagnes en tijdige notificatie bij nieuwe programma's


- Uitnodiging voor alle bèta-testen van nieuwe zanox-producten en mogelijkheden


- Toegewijde zanox Key Account Manager


- Exclusieve 24-uurs VIP-emaildienst


- Uitnodiging voor alle zanox-evenementen en exclusieve VIP-evenementen


- Mogelijkheid om te spreken tijdens zanox-evenementen


- Vrij gebruik van de zanox Campus op het hoofdkantoor in Berlijn


- Gezamelijke PR- en marketingactiviteiten met zanox

(584 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Belangrijke links:
Zanox VIP Club Landingpage:
http://zanox.com/en/vip
zanox Official Blog: http://blog.zanox.com
zanox afflilate marketing: http://www.zanox.com/en/publisher/products/prm.html

Over zanox
zanox is wereldwijd marktleider in global performance based marketing. Via het internationale affiliate netwerk koppelt zanox meer dan tweeduizend advertisers aan meer dan een miljoen publishers, die gebruikmaken van alle vormen van online marketing channels: affiliate marketing, search marketing, e-mailmarketing, shopping- en loyaltyprogramma's. zanox werkt onder meer voor Martinair, KPN, Amazon, Esprit, Otto, Tommy Hilfiger en Citibank.

Sinds de oprichting in 2000, door bestuursleden Thomas Hessler, Heiko Rauch en Jens Hewald, is zanox uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 350 werknemers en veertien kantoren, verdeeld over Europa, Azië en Noord-Amerika. Vanuit Amsterdam is zanox Benelux sinds mei 2006 actief op de Nederlandse markt. Sinds mei 2007 maakt zanox deel uit van Axel Springer AG, Berlijn, en PubliGroupe AG, Lausanne.

Meer informatie vindt u op www.zanox.nl

Voor meer informatie kunt u kijken op http://www.lewiswire.com/nl/lewiswire/zanox/Wereldwijde-affiliate-marketeer-zanox-lanceert-VIP-Club-voor-publishers/c/457/n/4162 of contact opnemen met: Ilona de Bok / Eveline Boom van LEWIS PR:
Tel: + 31 (0) 40 235 46 00 Fax: + 31 (0) 40 235 46 01 Email: zanox@lewispr.com Web: http://www.lewispr.com