Ingezonden persbericht


WELLNESS CENTRE DE BOVENSTE MOLEN 100% GROEN

Eerste wellness centre in Nederland dat werkt met volledig natuurlijke producten

De beauty trends van 2009 liegen er niet om. De consument wil alles "groen". Het milieubewust leven is op zichzelf geen trend, maar een manier van leven die al jaren bestaat. De extreme uitvergroting van de bewustwording rondom volledig natuurlijke producten die vaak veel beter zijn voor de huid maakt dat schoonheidsproducten op natuurlijke basis nu als dé nieuwe 'beauty trend' wordt neergezet. Deze trend in combinatie met het feit dat mensen zich juist in tijden van 'recessie' zich goed willen voelen en zorgen voor de nodige ontspanning komt helemaal tot leven in Wellness Centre De Bovenste Molen.

In Wellness Centre De Bovenste Molen wordt sinds januari 2009 alleen gewerkt met natuurlijke producten. Het merk Decléor samen met Mineral Evolution maakt dat De Bovenste Molen 100% "groen" is. Zeker in deze tijd, waar milieu heel belangrijk is en waar een goede verzorging met "vriendelijke" producten steeds meer gewaardeerd wordt. Dit Wellness Centre is het eerste in Nederland dat met volledig natuurlijke Wellness producten werkt.

Het Franse Decléor formuleert unieke huidverzorgingsproducten die 100% natuurlijk zijn (vrij van chemische toevoegingen of conserveringsmiddelen). De producten van Decléor bieden de huid de fijnste etherische oliën. Slechts enkele druppels olie, aangebracht na de reiniging en vòòr het gebruik van de verzorgende crème, helpen de huid in balans te brengen, de textuur te verfijnen en de teint helderder te maken. Decléor wordt in Nederland exclusief verkocht door 240 schoonheidsinstituten.

Alle behandelingen van Decléor zijn gebaseerd op dezelfde filosofie die het gebruik van etherische oliën met een digitopressie-massagetechniek combineert. De digitopressie-massagetechniek gebruikt een zachte maar stevige druk op specifieke sleutelpunten op de oppervlakte van de huid, teneinde energie die zich bevindt in onzichtbare kanalen, genaamd meridianen, te kalmeren, te stimuleren of te verspreiden. De behandelmethoden van Decléor combineren digitopressiebewegingen zowel op de rug als het gezicht met het gebruik van etherische oliën om de toestand van de huid te verbeteren, een mooie teint te geven en gezichtsspieren te ontspannen. Eveneens worden rimpels verminderd, alle tekenen van vermoeidheid uitgewist, de bloeddoorstroom en cellulaire uitwisselingen worden bevorderd en stress verlicht, hetgeen vaak de oorzaak is van huidproblemen.

Tevens wordt er gewerkt met Mineral Evolution. Minerale make-up van Mineral Evolution® bestaat uit 100% natuurlijke mineralen in een handige geperste compacte vorm. Make-up op synthetische basis kan een voedingsbodem voor bacteriën zijn omdat conserveringsmiddelen 'uitgewerkt" raken en de make-up dus bederft. Mineral Evolution® bevat geen synthetische bijvoegsels, kleurstoffen, geurstoffen of synthetische conserveringsmiddelen. Er is dus geen voedingsbodem voor bacteriën. Bovendien is het dierproefvrij. Minerale make-up is zeer geschikt voor ieder huidtype en in het bijzonder de gevoelige huid en wordt daarom ook aanbevolen door dermatologen, huidtherapeuten, oogartsen en plastische chirurgen. De minerale make-up van Mineral Evolution® is huidverbeterend, huidherstellend, huidverzorgend en huidbeschermend. Onze minerale make-up bestaat uit mineralen zoals zinkoxide, een mineraal dat ontstekingsremmende (antiseptische) eigenschappen bezit. Zeer belangrijk als we het over bijvoorbeeld acné, rosacea en de door laser of peelings behandelende huid hebben. Wellness Centre De Bovenste Molen is een onderdeel van Bilderberg Hotel De Bovenste Molen in Venlo. Bilderberg Hotel De Bovenste Molen maakt deel uit van Bilderberg. Bilderberg is een Nederlandse hotelketen en beschikt over 20 hotels in het vier- en vijfsterrensegment, 199 vergaderzalen en 1931 hotelkamers. Over het boekjaar 2008 werd een omzet behaald van 109 miljoen euro. Bij Bilderberg werken ruim 1.400 medewerkers.

Adresgegevens:
Wellness Centre De Bovenste Molen
Bovenste Molenweg 12
5912 TV Venlo
077-3591405
Bovenste-molen.beauty@bilderberg.nl

Fotomateriaal:

http://beeldbank.bilderberg.nl/beeldmateriaal/jpg/jpg_3601.jpg relaxruimte

http://beeldbank.bilderberg.nl/beeldmateriaal/jpg/jpg_3470.JPG ontvangstruimte

http://beeldbank.bilderberg.nl/beeldmateriaal/jpg/jpg_3468.JPG salon

http://beeldbank.bilderberg.nl/beeldmateriaal/jpg/jpg_3598.jpg buitenaanzicht

http://beeldbank.bilderberg.nl/beeldmateriaal/jpg/jpg_3597.jpg zwembad

http://beeldbank.bilderberg.nl/beeldmateriaal/jpg/jpg_4541.jpg stoombad

http://beeldbank.bilderberg.nl/beeldmateriaal/jpg/jpg_4542.jpg sauna

http://beeldbank.bilderberg.nl/beeldmateriaal/jpg/jpg_4544.jpg sfeerbeeld handdoek

Hotelinformatie:
http://www.bilderberg.nl/hotels/bovenste-molen/

Contactpersoon:
Veronique van Bree
Front office manager
077-3591414
Bovenste-molen.fomanager@bilderberg.nl

Mocht u een artikel willen plaatsen en deze bijzondere behandelingen alvorens willen ondergaan, dan bent u van harte welkom. Neem contact op met Veronique van Bree voor het maken van een afspraak.

De volgende lezersaanbieding kunt u gebruiken bij publicatie.

Groen, Groener, Groenst!

In Wellness Centre De Bovenste Molen wordt alleen gewerkt met natuurlijke producten. Het merk Décleor samen met Mineral Evolution maakt dat De Bovenste Molen 100% "groen" is. Zeker in deze tijd, waar milieu heel belangrijk is en waar een goede verzorging met "vriendelijke" producten steeds meer gewaardeerd wordt. Onderga zelf dit bijzondere concept. Speciaal ter kennismaking is een arrangement samengesteld.

Inhoud arrangement:


. Aroma Treatment
De basisgezichtsbehandeling van Décleor met een ontspannende rugmassage, oog- en gezichtsreiniging, drukpuntmassage, drainage en aromassage, hand- en armmassage en dagverzorging. Tevens een persoonlijk advies en lichte make-up.
. Décleor Total Body Treatment
Deze complete behandeling bevat een exfoliering van het lichaam met een energiegevend kruidenmengsel en een aromatische massage, voordat een specifiek masker met plantenextracten aangebracht wordt op het gehele lichaam. Tijden de inwerktijd van het masker ondergaat u een ontspannende hoofdhuidmassage.
. Hydromassagebad
Een diepte massage door waterstralen

. Gebruik van zwembad, sauna en Turks stoombad
. Badjas en badslippers in bruikleen

. Tussen de behandelingen kunt u ontspannen in de relaxruimte of op het dakterras. Hier staan sappen en diverse lekkernijen voor u klaar
. Een "groene" maaltijdsalade, bij mooi weer geserveerd op het wellness dakterras
. Attentie van Décleor en Mineral Evolution

. Ontvangst om 10.30 uur en einde van het programma omstreeks 16.00 uur

Prijs per persoon E 109.00
Toeslag op zaterdag en zondag E 20.00

Maak u verblijf helemaal compleet met een overnachting in een luxe hotelkamer. Het buitengebied is ideaal voor wandelen en fietsen. Vraag naar de mogelijkheden.

Dit arrangement is geldig tot 31 december 2009

Wellness Centre De Bovenste Molen
Bovenste Molenweg 12
5912 TV Venlo
Bovenste-molen.beauty@bilderberg.nl
077-3591405

---- --