Ingezonden persbericht


Persbericht

Arie Boomsma genomineerd als trendsetter van het jaar

Amsterdam, 4-3-2009

Arie Boomsma, Raoul Heertje, prinses Maxima en Natasha Froger zijn genomineerd voor de trendsetter Of The Year Award. De prijs wordt uitgereikt tijdens de TWOTY Awards op 22 april.

De TrendWatcher Of The Year (TWOTY) Award wordt uitgereikt aan de trendwatcher die zich het afgelopen jaar het meest verdienstelijk heeft gemaakt voor de eigen klanten, de maatschappij en de trendwatchbranche. Bij de jurering wordt ook gekeken naar de werkmethode van de trendwatcher. De TrendWatcher Of The Year Awards zijn een initiatief van het trendblad Second Sight.

De finalisten zijn uitgekozen door een jury onder voorzitterschap van Andrea Wiegman (Second Sight), waarin zitting verder hebben: Joost Augusteijn (Rabobank Nederland), Rob Benjamens (Conclusion), Stephan Bolderik (Bloei), Marja Ruigrok (Ruigrok | NetPanel), Bob Stumpel (Result), James Veenhoff (Fronteer Strategy) en Erwin van de Zande (Bright).

De Trendsetter of the Year Award is een van de deelprijzen. Daarnaast zijn er deelprijzen voor de (Upcoming) Talent Of The Year, Specialist TrendWatcher Of The Year, Trend Implementation Agency of The Year, Specialist TrendWatcher Of The Year en TrendSetter Of The Year en één algemene prijs, de Trendwatcher of the Year (TWOTY) Award. Voor de Trendwatcher (TWOTY) Award 2009 zijn Adjiedj Bakas, Carl Rohde, Hilde Roothart, Justien Marseille en Li Edelkoort genomineerd. Alle kandidaten staan vermeld op www.twoty.nl

Op 22 april worden de winnaars bekend, bij de uitreiking van de TWOTY-Awards in Spaces Amsterdam. Een avond lang zal dan aandacht worden besteed aan het vak trendwatching, trends, verandering en vernieuwing. Juist nu de wereld zo snel verandert en bedrijven aansluiting op de consumentenwensen en -eisen blijken te missen, is trendwatching (van signaleren tot implementeren) zo belangrijk.