Ingezonden persbericht


EA SPORTS-TITELS WORDEN UITGEBRACHT IN COMBINATIE MET Wii MOTIONPLUS

EA SPORTS Grand Slam Tennis in Europa exclusief verkrijgbaar in Wii MotionPlus-pakket

SCHIPHOL-RIJK, 22 april 2009 ­ EA SPORTS(TM), een label van Electronic Arts Inc. (NASDAQ: ERTS), heeft gisteren bekendgemaakt dat de Wii(TM)-versies van EA SPORTS Grand Slam® Tennis deze zomer in Europa zal worden uitgebracht in combinatie met het nieuwe Wii MotionPlus(TM)-accessoire van Nintendo.

"Deze exclusieve en tijdelijke aanbieding is natuurlijk fantastisch nieuws voor sportfans. Met de nieuwe Wii MotionPlus kunnen ze hun game-ervaring in EA SPORTS Grand Slam Tennis naar een nog hoger niveau tillen", zegt Peter Moore, president van EA SPORTS. "Dankzij de Wii MotionPlus kun je met echte bewegingen sportgames spelen. Zo wordt gamen op de Wii nog levensechter."

EA SPORTS Grand Slam Tennis

EA SPORTS Grand Slam Tennis wordt eerst voor het Wii-platform uitgebracht. In deze game kun je in je eigen huiskamer een authentiek potje tennis op topniveau spelen. Door de Wii MotionPlus wordt je tennisspel nog realistischer met een verbeterd diepte-effect en een preciezere balplaatsing. Tennisfans kunnen in de huid kruipen van de tennissterren in het spel, waaronder de legendarische John McEnroe, Serena Williams, en Roger Federer, en dankzij deze accessoire levensechte forehands en backhands slaan.

EA SPORTS Grand Slam Tennis wordt ontwikkeld door EA Canada in Vancouver en heeft een PEGI rating van 3+. De game zal op 11 juni worden uitgebracht voor de Wii. De game wordt later dit jaar ook voor andere platforms uitgebracht.

Ga voor meer informatie naar www.easports.com.

###