Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

SVEN KRAMER REIKT FELBEGEERDE STERREN UIT AAN PATISSIER EN BROODSPECIALIST VAN OTTEN TIJDENS DERDE NATIONAAL BAKKERIJ GALA

Op 21 april is tijdens het derde Nationaal Bakkerij Gala in Studio 21 in Hilversum de uitslag van de landelijke verkiezing Bakker met Ster bekend gemaakt. Patissier en Broodspecialist van Otten uit Enter, Goor en Almelo kreeg uit handen van kampioenschaatser en Ambassadeur van de Bakkerij Sven Kramer de titel Bakker met Ster met 2 sterren. "Wij namen vanmorgen vroeg direct de schroevendraaier ter hand om het schitterende gevelbord te bevestigen!", zo vertelt een stralende Eric van Otten.

De verkiezing "Bakker met Ster" werd dit jaar voor het eerst in de nieuwe opzet door de Nederlandse Bakkerij georganiseerd met als doel het verhogen van het niveau van de gehele bedrijfstak. De verkiezing bestaat uit twee onderdelen. In de eerste ronde zijn ruim 200 bedrijven bezocht door 3 verschillende mystery shoppers. Zij hebben hierbij gelet op aspecten als klantvriendelijkheid van het personeel, de uitstraling van de winkel, de totale koopbelevenis en de productkwaliteit. In de tweede fase werden de genomineerde bedrijven door een vakjury beoordeeld. Zij beoordeelden de genomineerde bedrijven op bedrijfskundige onderdelen, zoals visie, strategie, financieel- en algemeen beheer, bedrijfseconomische aspecten, personeelsbeleid en uiteraard het assortiment. Daarnaast vond er een product- en hygiƫnebeoordeling plaats door het Nederlands Bakkerij Centrum.

Natuurlijk zijn wij van Patissier en Broodspecialist van Otten erg trots op de behaalde prestatie. "Samen met ons team hebben wij de afgelopen periode heel hard gewerkt. We streven er altijd naar om onze klanten het beste te bieden. Totale kwaliteit, zowel van het product als de service door onze medewerkers, is ons streven. Daar zetten we ons iedere dag weer voor 100% voor in. De tevreden gezichten van onze klanten doen ons heel goed.

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht