Ingezonden persbericht


CRISTIANO RONALDO TEKENT NIEUWE DEAL

CASTROL HAALT DE "BESTE SPELER VAN DE WERELD" BINNEN

22 april 2009: De internationale voetbalster Cristiano Ronaldo is voortaan Global Ambassador voor Castrol. De dynamische samenwerking tussen 's werelds beste voetballer en de marktleider in de smeermiddelensector zal lopen tot 2011.

In zijn nieuwe wereldwijde rol bij Castrol, sponsor van de FIFA World Cup(TM), zal Ronaldo het uithangbord zijn van de voetbalprojecten van Castrol. Die stralen de energie, wilskracht en vastberadenheid uit die nodig zijn om als winnaar van het veld te stappen. Cristiano zal centraal staan in nieuwe reclamecampagnes voor Castrol Edge en Castrol Power 1. Bovendien zal hij de Castrol Professional producten, het exclusieve gamma voor garages, promoten.

Een uniek initiatief maakt deel uit van de samenwerking: fans van over de hele wereld krijgen de kans om oog in oog te staan met hun idool. En om van dichtbij mee te maken hoe zijn unieke talent en toewijding hem in 2008 de titel "FIFA World Player of the Year" opleverden.

Ronaldo's winnaarsmentaliteit en zijn passie om de beste te zijn passen bij de missie van Castrol om 's werelds beste oliën te produceren, met de hulp van de technische expertise die het merk de voorbije honderd jaar heeft opgebouwd. Ronaldo vertelde het volgende over de samenwerking: "Ik bewonder Castrol omdat het merk er alles voor over heeft om succesvol te zijn en topprestaties te leveren, net als ik op het veld. Het is een eer om samen te werken met hen en ik kijk er al naar uit hoe ze bij Castrol mijn prestaties zullen analyseren!"

Mike Johnson, Senior Vice President bij Castrol, zei: "Dit is een uitgelezen kans, want twee wereldtoppers slaan de handen in elkaar. Castrol, als 's werelds grootste smeermiddelenmerk, en Cristiano, de beste speler op deze planeet. We kijken er al naar uit om dankzij deze nieuwe samenwerking een vervolg te breien aan ons succesverhaal."

Meer informatie over deze deal en over Castrol en voetbal? Ga naar www.castrolfootball.com .

###



Ingezonden persbericht