Plantronics Telesales Team Trophy van start

04/02/2009 16:26

Simavi

Telemarketingbureaus strijden voor Simavi in prestigieuze telemarketingprijs

Deze week starten negen telemarketingbureaus en vier inhouse contactcenters met de 'Plantronics Telesales Team Trophy'. In deze jaarlijks terugkerende wedstrijd gaan deze dertien bedrijven de competitie met elkaar aan voor een goede doel. Dit jaar is de internationale gezondheidsorganisatie Simavi daarvoor uitgekozen.

Van 2 februari tot 14 februari proberen de deelnemers zoveel mogelijk structurele donateurs te werven voor deze organisatie, die in de armste gebieden van ontwikkelingslanden aan de gezondheid van mensen werkt. Simavi richt zich daarbij speciaal op moeders omdat zij een sleutelrol spelen in de gezondheid van hun familie.

De Plantronics Telesales Team Trophy geldt als de belangrijkste prijs voor de telemarketingbranche. Simavi is daarom erg blij dat het dit jaar het goede doel is waarvoor wordt gestreden. Andy Palmen, hoofd Communicatie en Fondsenwerving bij Simavi: "Voor Simavi betekent de inzet van de dertien deelnemende organisaties dat een flink aantal mensen die ons op dit moment af en toe steunt wordt gevraagd ons op structurele basis te steunen. Zeker in een financieel onzekere tijd zijn structurele inkomsten hard nodig om ons doel te bereiken: een gezonde toekomst voor mensen in ontwikkelingslanden."

De winnaar van de Plantronics Telesales Team Trophy is het bureau dat het meeste geld heeft weten binnen te halen. Wel wordt er een kwalitatieve ondergrens gehanteerd, gecontroleerd door middel van mystery calls. De winnaar wordt bekend gemaakt op woensdag 22 april, tijdens het Telecommerce gala in het Beatrix Theater in Utrecht. Dan zal ook duidelijk worden hoeveel geld er in totaal is opgehaald voor Simavi.

De deelnemers aan de Plantronics Telesales Team Trophy 2009 zijn:

Categorie facilitair Categorie inhouse

4DMS NUON

Annie Connect T-Mobile

Call It International KPN

The Goodwill Family ABN AMRO

Leenart?

Outbound Callcenter Nederland

SNT

Pepperminds

Amtell

Meer informatie over de Plantronics Telesales Team Trophy op: www.pttt.nl

Noot voor de redactie,